Κυκλοφόρησε το smartphone των 269 ευρώ

 Κυκλοφόρησε το smartphone των 269 ευρώ
 Την κυκλοφορία του πρώτου κινητού smartphone, ανακοίνωσε η OnePlus, η νεοσύσταση εταιρία, το οποίο ενσωματώνει τεχνικά χαρακτηριστικά που συγκρίνονται με τις ναυαρχίδες των περισσοτέρων εταιρειών και μάλιστα σε τιμή έκπληξη.


Το One είναι ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD. Ισχύ δίνει SoC Snapdragon 801 MSM8974AC με τετραπύρηνη Krait 400 CPU χρονισμένη στα 2,5 GHz, σε συνδυασμό με 3 GB LPDDR3 RAM.
Αποθηκευτικός χώρος θα είναι σε δύο εκδόσεις, στα 16 GB και 64 GB. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στην οπίσθια κάμερα που θα έχει αισθητήρα Sony IMX214 ανάλυσης 13 megapixel αποτελούμενη από έξι φακούς με φωτεινό διάφραγμα f/2,0 δίνοντας την δυνατότητα στο One να παίρνει ιδιαίτερα επιτυχημένες φωτογραφίες υπό χαμηλό φωτισμό. H εμπρόσθια κάμερα θα είναι στα 5 megapixel.
To λειτουργικό που θα φοράει το One θα είναι, όπως είναι γνωστό από καιρό, μια έκδοση 11S του Android 4.4 τροποποιημένη από την ομάδα Cyanogenmod. Αυτό θα το κάνει ιδιαίτερα ελαφρύ και εύκολα τροποποιήσιμο. Το One θα είναι φτιαγμένο από μαγνήσιο, με το βάρος να είναι στα 162 γραμμάρια με τις διαστάσεις να είναι στα 152,9 x 75,9 x 8,9 χιλιοστά, ενώ σε συνεργασία με την JBL θα έχει στερεοφωνικά ηχεία στην κάτω μεριά του smartphone, κάνοντας το το πρώτο στον κόσμο με αυτή την τοποθέτηση. Τέλος, θα έχει την δυνατότητα σύνδεσης LTE, ενώ όλα αυτά θα τροφοδοτούνται με μπαταρία στα 3100 mAh.
To One θα βγαίνει αρχικά σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, με την OnePlus να εισάγει την δυνατότητα αλλαγής της πίσω όψης, με τα StyleSwap να βγαίνουν σε πολλά ιδιαίτερα σχέδια και υλικά, συμπεριλαμβανομένων bamboo, kevlar, ξύλο και τζιν.
Η διανομή του OnePlus One θα ξεκινήσει σε 16 χώρες, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ταϊβάν, Hνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Τιμή; 269 ευρώ στα ευρωπαικά καταστήματα για την έκδοση των 16 GB και 299 για αυτή των 64 GB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ