Όλα τα σενάρια για το iPhone 6 σε μια...συσκευασία - Πόσο θα κοστίζει

Όλα τα σενάρια για το iPhone 6 σε μια...συσκευασία - Πόσο θα κοστίζει
Το αγαπημένο σπορ των ιστοσελίδων τεχνολογίας του εξωτερικού, είναι να μας τροφοφοδοτούν με φήμες και σενάρια για τις νέες συσκευές που πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Ασφαλώς, το νέο iPhone 6 τραβάει την προσοχή όπως το μέλι της μύγες. Να λοιπόν τι κυκλοφορεί σε επίπεδο φημολογίας δεξιά και αριστερά. Τη συγκεντρώσαμε, τη συσκευάσαμε και σας την παρουσιάζουμε. 

Οθόνη: Το πρώτο μοντέλο θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών και το δεύτερο 5,5 ιντσών. Το νέο κινητό φημολογείται ότι θα ονομάζεται το iPhone Air και θα είναι μια πραγματική αποκάλυψη.

Επίσης όπως όλα δείχνουν το νέο iphone 6 θα είναι ακριβότερο, από το iphone 5S. Ενημέρωση από οικονομικούς αναλυτές θέλει το νέο μοντέλο να κοστίζει ακόμη και 100 ευρώ ακριβότερα.
Αναφορές κάνουν λόγο για χρήση ζαφειριού στις οθόνες, υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την εταιρεία για τον φακό της κάμερας των συσκευών της.
Επιπλέον θα λειτουργεί με iOS8, ενώ φήμες θέλουν η φόρτιση του να γίνεται μέσω του ήλιου. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η Apple είχε καταθέσει πατέντα για την ενσωμάτωση στην οθόνη ενός φίλμ φόρτισης από τις ακτίνες του ήλιου. Πόσο τελικά αυτό θα ισχύσει μένει να αποδειχτεί.
Παράλληλα όπως ακούγεται το νέο κινητό της Apple δεν θα έχει Ηome Button. Το κουμπί επιστροφής στην αρχική οθόνη που γνωρίσαμε με το πρώτο iPhone φημολογείται ότι θα εγκαταλειφθεί για μία ενιαία επιφάνεια στο iPhone6.
Τέλος, το iPhone Air θα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη οθόνη από το iPhone 5S. Συγκεκριμένα, θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών, η οποία θα δημιουργηθεί μεγαλώνοντας κατά 8% την οθόνη μικραίνοντας το πλαίσιο. Όσον αφορά το πάχος, θα είναι κατά 9% λεπτότερο από το 5S.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ