Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες του iphone 6 -Δείτε πως είναι

Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες του iphone 6 -Δείτε πως είναι
Νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν για το νέο iPhone 6 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο ενώ, σύμφωνα με τις φήμες θα «βγει» στην αγορά σε  δύο μοντέλα.


Το πρώτο θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών και το δεύτερο 5,5 ίντσες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ηuffingtonpost, το νέο κινητό φημολογείται ότι θα ονομάζεται το iPhone Air και θα είναι μια πραγματική αποκάλυψη. Με βάση τις παραπάνω φωτογραφίες, που έχουν κατά πάσα πιθανότητα διαρρεύσει από υπεργολάβο της Apple - δείχνουν ένα πιο λεπτό και πιο στρογγυλεμένο σχεδιασμό που σχεδόν θυμίζει το HTC One.
Επιπρόσθετα, οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για χρήση ζαφειριού στις οθόνες, υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την εταιρεία για τον φακό της κάμερας των συσκευών της.
Μάλιστα η εφημερίδα επικαλείται τις προβλέψεις του Σαμ Μπέκετ, του ανθρώπου που συνήθως δεν πέφτει έξω. Το 2012 ο Μπέκετ που εργάζεται ως προγραμματιστής εφαρμογών είχε προβλέψει με κάθε ακρίβεια το πώς θα είναι το iPhone 5, ενώ είχε αναφερθεί και σε κάποια χαρακτηριστικά που είδαμε αργότερα στα επόμενα μοντέλα της Apple, όπως την αναγνώριση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το iOs 7.
Σύμφωνα με αυτόν, το iPhone Air θα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη οθόνη από το iPhone 5S. Συγκεκριμένα, θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών, η οποία θα δημιουργηθεί μεγαλώνοντας κατά 8% την οθόνη μικραίνοντας το πλαίσιο. Όσον αφορά το πάχος, θα είναι κατά 9% λεπτότερο από το 5S.

Δείτε τις φωτό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ