Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο Samsung Galaxy S5

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο Samsung Galaxy S5
Έρχεται στις 24 Φεβρουαρίου και έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τους φανατικούς της Samsung αλλά και να αυξήσει την πίεση στην Apple η οποία φαίνεται να έχει μείνει πίσω.

Πρόκειται για το Galaxy S 5 του οποίου η επίσημη παρουσίαση θα γίνε στη Βαρκελώνη κι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής θα πάει ένα ακόμα βήμα μπροστά την Κορεάτικη εταιρία.
Η οθόνη του νέου τηλεφώνου θα έχει ανάλυση 2,560x1,440 AMOLED γεγονός που θα κάνει το Samsung Galaxy S5 το κινητό με την υψηλότερη ανάλυση οθόνης στον κόσμο. Το μεγέθος της οθόνης αυξάνεται και αυτό σε σχέση με το Galaxy S4 από τις 5 ίντσες στιςo 5.25.
Η κάμερα και αυτή με τη σειρά της αναβαθμίζεται στα 16 Megapixels και δεν αποκλείεται να έχει και οπτικό σταθεροποιητή. Στο εσωτερικό του S% θα υπάρχουν επιλογές επεξεργαστών και συγκεκριμένα του Exynos 6 και του Qualcomm Snapdragon 805 ο οποίος είναι οκταπύρηνος απογειώνοντας τις επιδόσεις του τηλεφώνου.
Οι τελευταίες φήμες επιμένουν ότι το νέο τηλέφωνο θα δίνεται σε δύο εκδόσεις με ταυτόχρονη δυνατότητα επιλογής επεξεργαστή το Samsung Galaxy S5 το Samsung Galaxy S5 Prime αλλά και άλλες διαφοροποιήσεις όπως στην οθόνη που θα «φοράει» την κορυφαία ανάλυση 2,560x1,440 display ενώ το απλό μοντέλο θα έχει ανάλυση, 1,920x1,080 screen.
Διαφορές αναμένεται να υπάρχουν και στην κάμερα όχι όμως στα MegaPixels αλλά στις δυνατότητες. Ο χώρος αποθήκευσης στην Prime έκδοση θα είναι 32 GB και η μνήμη Ram 3GB ενώ στην απλή δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό το μέγεθος αποθήκευσης ενώ η μνήμη Ram αναμένεται στα 2GB.
Πέραν όλων αυτών το βέβαιο είναι ότι αλλάζει όλη η εμφάνιση της επιφάνειας και έρχονται τα στρογγυλά εικονίδια όπως αποκαλύφθηκαν στην πρόσκληση της Samsung για την παρουσίαση του τηλεφώνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ