Τα IX που σας επιτρέπουν να διανύσετε 100 χλμ με πέντε ευρώ

Τα IX που σας επιτρέπουν να διανύσετε 100 χλμ με πέντε ευρώ
Η αγορά των αυτοκινήτων δείχνει ότι αρχίζει να «ξαναζεσταίνεται». Μπορεί οι αυξήσεις πωλήσεων που αποτυπώνουν τα στατιστικά στοιχεία να αποδίδονται σε μεγάλο βαθμό στις αγορές από τις εταιρείες ενοικιάσεων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αναθερμανθεί και το ενδιαφέρον των ιδιωτών.

Καλώς ή κακώς, η κρίση και η πλήρης αλλαγή του τοπίου όσον αφορά στη φορολόγηση των αυτοκινήτων (τεκμήρια, εκτόξευση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, φόρος πολυτελούς διαβίωσης) άλλαξαν τις καταναλωτικές συνήθειες. Πλέον, οι υποψήφιοι αγοραστές, έχουν προσθέσει δύο επιπλέον κριτήρια:

  1. Τον κινητήρα και το μέγεθός του
  2. Τις εκπομπές αερίων (καθώς από αυτές εξαρτάται και το ύψος των τελών κυκλοφορίας και
  3. Το πόσο κοστίζει η μετακίνηση

Στο τελευταίο αυτό ερώτημα, έρχονται οι πίνακες του fpress.grνα δώσουν την πιο «οικονομική» απάντηση. Από το σύνολο των ΙΧ που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά (σ.σ τα ταξινομεί ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων με βάση τον κινητήρα, την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές αερίων) επιλέξαμε αυτά που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ότι θα καλύψετε απόσταση 100 χιλιομέτρων με κόστος μικρότερο από πένε ευρώ. Η θέσπιση του κριτηρίου, μας «επέστρεψε» 292 μοντέλα τα οποία μπορείτε να δείτε ένα προς ένα ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ