Έρχονται τα ασφάλιστρα ΙΧ με το… χιλιόμετρο

Έρχονται τα ασφάλιστρα ΙΧ με το… χιλιόμετρο
Πρόγραμμα ασφάλισης οχημάτων με το χιλιόμετρο διαθέτει η Interamerican.

Τα νέα προγράμματα οχημάτων Buy the Mile της Anytime βασίζονται στη λογική της αναλογίας των ασφαλίστρων με τη χιλιομετρική κάλυψη και διατίθενται απευθείας από την Anytime αλλά και από τα δίκτυα διαμεσολαβητών, το εταιρικό δίκτυο πωλήσεων Agency και αυτό των συνεργαζόμενων πρακτόρων και μεσιτών, μέσω της Interamerican.

Η παρακολούθηση των χιλιομέτρων γίνεται με την εγκατάσταση ειδικής τηλεματικής συσκευής, που παραχωρείται από την Anytime δωρεάν και εγκαθίσταται εύκολα στο όχημα. Τα προγράμματα Buy the Mile απευθύνονται σε κατόχους Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων που διανύουν μέχρι 5.000 χιλιόμετρα ετησίως και με ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας από τον Ιανουάριο του 2000 και εντεύθεν. Ολα τα προγράμματα της Anytime (Basic, Economic και Value) διατίθενται με τη λογική τιμολόγησης των Buy the Mile, με ετήσια διάρκεια και με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις.

Για ένα ΙΧ 1400 κυβικών ηλικίας 9 ετών, τα πακέτα με το χιλιόμετρο κοστίζουν από 12,57 ευρώ μηνιαίως μέχρι και 17,67 ευρώ τον μήνα ανάλογα με τις καλύψεις. Το πακέτο με το χιλιόμετρο, απευθύνεται μόνο στους οδηγούς που δεν θα ξεπεράσουν τα 5000 χιλιόμετρα σε ετήσια βάση ενώ για μια μόνο φορά δίνεται δυνατότητα «αγοράς» επιπλέον 1000 χιλιομέτρων,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ