Αφήνουν τώρα ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών στα τέλη κυκλοφορίας από φέτος

Αφήνουν τώρα ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών στα τέλη κυκλοφορίας από φέτος
Μόλις πριν από λίγες ημέρες κυβερνητικές πηγές απέκλειαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας του 2016 επικαλούμενες έλλειψη χρόνου. Φαίνεται όμως ότι οι δημοσιονομικές ανάγκες τους έκαναν να το ξανασκεφτούν με αποτέλεσμα πλέον να είναι τα σενάρια ανοικτά.

Οι οδηγοί άκουσαν σήμερα από το στώμα του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού ότι μπορεί και να υπάρξουν μεταβολές στα τέλη κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικων Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM«ίσως υπάρξουν και φέτος αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας αλλά αυτό είναι θέμα απόφασης γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής»

Παράλληλα ο κ. Αλεξιάδης επιβεβαίωσε ότι σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές το 2016 χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πού προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.

«Έχουμε δεσμευθεί για συγκεκριμένους εισπρακτικούς στόχους ανά μέτρο. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 και τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε ανακοινώσεις» είπε για το θέμα ο κ. Αλεξιάδης.

Αν τελικώς επανέλθει η κυβέρνηση στο αρχικό σχέδιο να μεταθέσει τις όποιες τροποποιήσεις για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017, αυτό που θα πληρώσουμε φέτος προκειμένου να κυκλοφορεί το ΙΧ μας το 2016, θα το βρείτε στους πίνακες που δημοσιεύονται ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ