Ξεπουλήθηκαν κρατικά αυτοκίνητα με 300 ευρώ - Δείτε τον τιμοκατάλογο

Ξεπουλήθηκαν κρατικά αυτοκίνητα με 300 ευρώ - Δείτε τον τιμοκατάλογο
To αδιαχώρητο επικρατούσε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού με τους ενδιαφερόμενους να σχηματίζουν ουρά έξω από την αίθουσα στην οποία έγινε η δημοπρασία.

Ο ΟΔΔΥ έβγαλε στο σφυρί74 κρατικά αυτοκίνητα και 28 μηχανές τα οποία είτε έχουν κατασχεθεί στα τελωνεία, είτε έχουν αποσυρθεί από δημόσιες υπηρεσίεςμε τιμές που ξεκινούσαν χαμηλότερα και από 300 ευρώ.Όσο για τις μηχανές, η τιμή εκκίνησης άρχιζε από τα 100 ευρώ.

Ανάμεσα στο οχήματα που δημοπρατήθηκαν βρέθηκε και μια Rolls Royce του 1970 της οποίας η τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στα 1.500 ευρώ.

Μάλιστα ο ΟΔΔΥ παρέχει και... «διευκολύνσεις» στους πλειοδότες, αφού μπορούν να καταβάλουν μόνο το 10% του ποσού στο οποίο θα κλείσει η δημοπρασία μέσα σε 20 μέρες και το υπόλοιπο ποσό μπορούν να το δόσουν σε 72 δόσεις οι δημόσιοι υπάλληλοι και σε 24 τριμηνιαίες δόσεις οι υπόλοιποι.

Αν πάλι επιλέξουν να δώσουν το ποσό εφάπαξ θα έχουν μια έκπτωση της τάξης του 30%.Πάντως, ο πλειοδότης πρέπει να δώσει επί τόπου ως εγγύηση 300 ευρώ για τα οχήματα και 100 ευρώ για τις μηχανές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ