Πωλούνται μεταχειρισμένα Ι.Χ. από 1.000 ευρώ (λίστα)

Πωλούνται μεταχειρισμένα Ι.Χ. από 1.000 ευρώ (λίστα)
Μετά το τεράστιο ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε στο ρεπορτάζ του fpress.gr για τα 79 I.X. που "βγαίνουν στο σφυρί" από την Πειραιώς Leasing, συνεχίζουμε την ενημέρωση για τις πωλήσεις αυτοκινήτων που διαθέτουν και οι υπόλοιπες εταιρίες του κλάδου.

Και αυτό γιατί η αγορά του αυτοκινήτου δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης που σημαίνει ότι το αγοραστικό ενδιαφέρον έχει αναζωπυρωθεί. Αν θέλετε να μπείτε και εσείς στη διαδικασία απόκτησης ΙΧ αλλά τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να αγοράσετε καινούργιο, υπάρχει η λύση του μεταχειρισμένου. Θέλετε να δείτε προτάσεις με λίγα χιλιόμετρα και καλές τιμές οι οποίες προέκυψαν δυστυχώς από κατασχέσεις; Πολλοί και πολλές από τους οποίους, αγόρασαν κτίρια και Ι.Χ. μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης, αλλά κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της "διαδρομής" δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να τα χάσουν, δηλαδή να τα επιστρέψουν στις εταιρίες leasing.
Σειρά έχει η AlphaLeasing η οποία φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της κατάλογο μεταχειρισμένων οχημάτων που έχουν περιέλθει στην κατοχή της και τώρα βγαίνουν προς πώληση. Ποια είναι η διαδικασία;
-"Εντοπίζω" στη λίστα αυτό που με ενδιαφέρει.
-Τηλεφωνώ στην εταιρεία για να επιβεβαιώσω ότι δεν έχει πωληθεί
- Αν δεν έχει πωληθεί, πάω και το βλέπω από κοντά και
- Υποβάλω την προσφορά μου αν δεν με ικανοποιεί η τιμή πώλησης
-Εγκρίνεται η προσφορά ή όχι
Ρίξτε μια ενδεικτική ματιά σε κάποια από τα ΙΧ που διατίθενται από την Alpha Leasing ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ