Δείτε τα 84 μεταχειρισμένα Ι.Χ. που πωλούνται σε τιμή... ευκαιρίας

Δείτε τα 84 μεταχειρισμένα Ι.Χ. που πωλούνται σε τιμή... ευκαιρίας
Μπορεί η χώρα να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή οικονομική της κατάσταση και μάλιστα με το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος να είναι ανοικτό, όπως τουλάχιστον είπε ο Πρωθυπουργός, ωστόσο η ανάκαμψη των πωλήσεων Ι.Χ. είναι εμφανής κάθε μήνα που περνά.

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε αυτοκίνητο, όπως πιστεύουν αρκετοί σύμφωνα με τα νούμερα της αγοράς, δεν είναι μόνο τα καινούργια.

Υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα που πωλούνται σε τιμές ευκαιρίας. Και για να μην αντιμετωπίζουμε το ζήτημα με γενικότητες, παραθέτουμε και έναν πίνακα.

Η Πειριαώς Leasing δημοσίευσε κατάλογο μεταχειρισμένων οχημάτων που έχουν περιέλθει στην κατοχή της και τώρα βγαίνουν προς πώληση. Οσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε έχετε δυνατότητα να καταβάλετε το τίμημα που αναγράφεται στον πίνακα και να το αγοράσετε ή να υποβάλετε την προσφορά σας, ενώ στο μεσοδιάστημα μπορείτε να επισκεφτείτε την εταιρεία και να δείτε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει από κοντά. Ποια είναι η διαδικασία;

-"Εντοπίζω" στη λίστα αυτό που με ενδιαφέρει.

-Τηλεφωνώ στην εταιρεία για να επιβεβαιώσω ότι δεν έχει πωληθεί

- Αν δεν έχει πωληθεί, πάω και το βλέπω από κοντά και

- Υποβάλω την προσφορά μου αν δεν με ικανοποιεί η τιμή πώλησης

-Εγκρίνεται η προσφορά ή όχι

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε καμία περίπτωση το fpress.gr δεν σας προτείνει να αγοράσετε αυτά τα IX, τα οποία ενδέχεται και να έχουν πωληθεί. Το ρεπορτάζ γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωσή σας

Ρίξτε μια ενδεικτική ματιά σε κάποια από τα ΙΧ που διατίθενται από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ Leasing ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ