Το νέο Jeep Cherokee ήρθε στην Ελλάδα

Το νέο Jeep Cherokee ήρθε στην Ελλάδα
Η Lancia Jeep Hellas στη προσπάθεια της να ενημερώσει τους υποψήφιους αγοραστές για τo νέο μοντέλο Jeep Cherokee εξασφάλισε δυο αυτοκίνητα. Όπως ανακοινώθηκε τα δυο αυτοκίνητα βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και εκτίθενται στα δυο κάθετα συγκροτήματα της Autoone στα βόρεια και τα νότια προάστια.

Ο προγραμματισμός της εταιρείας προβλέπει το επίσημο λανσάρισμα της νέας γενιάς του Jeep Cherokee στην ελληνική αγορά να ξεκινήσει το Νοέμβριο. Τον ίδιο μήνα θα λανσαριστεί και ένα ακόμη καινούργιο μοντέλο της μάρκας, το Renegade. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μικρότερων διαστάσεων σε σχέση με το Cherokee, το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρες μικρού και μεσαίου κυβισμού.

Το νέο Jeep Cherokee είναι ένα καινούργιο όχημα, σχεδιασμένο στη φιλοσοφία "Go anywhere, do anything", που εκπροσωπεί εδώ και πολλά χρόνια την αμερικανική μάρκα ενώ διατίθεται για πρώτη φορά με τον οικονομικό κινητήρα 2.000 κ.εκ. turbo diesel Multijet II. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εφοδιάζεται, με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων, το οποίο χάρη στο τεχνολογικό του προφίλ εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία, υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και περιορισμένες εκπομπές καυσαερίων.

Επίσης στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι στη λίστα με τα πλεονεκτήματα του, περιλαμβάνονται, ο μοντέρνος εξωτερικός σχεδιασμός, η αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά, οι ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου, οι νέες τεχνολογίες κ.α. Αξιολογήθηκε με τη κορυφαία διάκριση των 5 αστεριών στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Το νέο Jeep Cherokee κατασκευάζεται σε τετρακίνητες και δικίνητες εκδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ