Δες αν μπήκαν σήμερα χρήματα στο λογαριασμό σου από… μέρισμα

Δες αν μπήκαν σήμερα χρήματα στο λογαριασμό σου από… μέρισμα
Είχες καταθέσει αίτηση για είσπραξη κοινωνικού μερίσματος αλλά ακόμη δεν είχες δει …φως στον τραπεζικό σου λογαριασμό; Έχεις μια ακόμη ευκαιρία –πιθανότατα προτελευταία- καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε νέα πληρωμή από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει και νέος γύρος πληρωμής ύστερα από μερικές εβδομάδες καθώς ακόμη υπάρχουν χιλιάδες εκκρεμότητες. Σήμερα, πληρώθηκαν περίπου 6000 δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος με αποτέλεσμα ο συνολικός τους αριθμός να φτάνει κοντά στις 700.000. Η σημερινή πληρωμή αφορούσε σε περιπτώσεις φορολογουμένων που:

  1. Άργησε να γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης του 2014 με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η διασταύρωση των στοιχείων του εισοδήματος
  2. Στον ίδιο αριθμό του ρολογιού της ΔΕΗ εμφανίζονται να έχουν δηλωθεί ακόμη και πέντε ή 10 αιτούντες του κοινωνικού μερίσματος

Σε εκκρεμότητα μένουν αρκετές χιλιάδες αιτήσεων. Γι ‘αυτές, εφόσον αντιμετωπιστούν οι εκκρεμότητες θα υπάρξει νέος γύρος πληρωμών ύστερα από μερικές εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ