H International Life ενισχύει τα προϊόντα της στην Υγεία

H International Life ενισχύει τα προϊόντα της στην Υγεία
Μέσα από τη δημιουργία σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων που προστίθενται στο Σύστημα Υπηρεσιών Υγείας «Εν Υγεία»

η εταιρεία καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της για προϊόντα με ποιοτικές καλύψεις και χαμηλό κόστος.
H International Life ενισχύει, στo πλαίσιo της στρατηγικής ανάπτυξής της, το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο στον Κλάδο Υγείας. Συγκεκριμένα προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Υγεία και το Meditteraneo Hospital στην Αττική, καθώς και την Κλινική Άγιος Λουκάς στην Θεσσαλονίκη δημιουργώντας το πρόγραμμα Εν Υγεία Elite που προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας δευτεροβάθμια περίθαλψη με ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει πλήρη κάλυψη νοσοκομειακής περίθαλψης έως €400.000 ετησίως με χαμηλό εκπιπτόμενο ποσό σε δίκλινο δωμάτιο σε όλες τις μονάδες υγείας των συγκεκριμένων νοσοκομείων, καθώς και κάλυψη εξωνοσοκομειακής περίθαλψης με δωρεάν επισκέψεις στους γιατρούς των εξωτερικών ιατρείων, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις με χρήση ταμείου, αλλά και δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι συγκεκριμένου ορίου για έκτακτα περιστατικά.
Επιπρόσθετα, το «Εν Υγεία Elite» εμπλουτίζεται από περαιτέρω υπηρεσίες, όπως ένα πλήρες ετήσιο check up και 24ωρη ιατρική καθοδήγηση, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ειδικές προνομιακές τιμές για την κάλυψη τοκετού σε πρώτη θέση.
Η International Life ενισχύοντας τη θέση της στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης δημιούργησε, επιπλέον, 2 ακόμη προϊόντα, τα «Εν Υγεία Πρόληψη» και «Εν Υγεία Extra Πρόληψη», σε συνεργασία με τον όμιλο της Βιοιατρικής. Το «Εν Υγεία Πρόληψη» προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις έως €1.200 ετησίως, απεριόριστες προγραμματισμένες επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των ιδιόκτητων κλινικών του συγκεκριμένου ομίλου, απεριόριστες επισκέψεις στους γιατρούς του δικτύου με χαμηλό κόστος, 40% έκπτωση για οδοντιατρική φροντίδα και δωρεάν έκδοση κάρτας υγείας για ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Τέλος, το «Εν Υγεία Extra Πρόληψη» προσφέρει επιπλέον των παραπάνω καλύψεων δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως €2.000 ετησίως, δωρεάν ετήσιο check up και δωρεάν προγεννητικό έλεγχο.
Ο Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Κλάδων Accident & Health κ. Βέλης Παππάς δήλωσε σχετικά: «Η δημιουργία των νέων προγραμμάτων υγείας, Εν Υγεία Elite, Εν Υγεία Πρόληψη, Εν Υγεία Extra Πρόληψη, είναι η απάντηση της International Life στις απαιτήσεις του νευραλγικού τομέα ασφάλισης υγείας. Μέσα σε αυτή τη δύσκολή συγκυρία για τη χώρα,η εταιρεία πρωτοπορεί και προσφέρει σύγχρονα, ευέλικτα και οικονομικά προϊόντα παρέχοντας μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση για τη φροντίδα της υγείας των πολιτών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ