Πώς θα αγοράσετε ακίνητο μέσω Internet με λιγότερα από 20.000 ευρώ

Η Πειραιώς εγκαινιάζει τις ηλεκτρονικές πωλήσεις ακινήτων

Πώς θα αγοράσετε ακίνητο μέσω Internet με λιγότερα από 20.000 ευρώ

Τι δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν διαμέρισμα από τον… καναπέ τους δίνει η Τράπεζα Πειραιώς εγκαινιάζοντας από την προσεχή πλατφόρμα  την πλατφόρμα properties4sale. Οι δημοπρασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι της Τετάρτης. Όσοι… πιστοί προσέλθουν θα συνειδητοποιήσουν ότι οι τιμές εκκίνησης είναι χαμηλότερες από τις αντικειμενικές αξίες ακόμη και πάνω από 35%

Όποιος επισκεφτεί την ιστοσελίδα της Τράπεζας, θα δει αναλυτικές πληροφορίες για τα ακίνητα προς πώληση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τις κατόψεις και τα συμβόλαια μέχρι τις βεβαιώσεις του μηχανισμού για τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις. Ο κατάλογος έχει τα πάντα: από διαμερίσματα στους Αμπελοκήπους με τιμή εκκίνησης τις 28.000 ευρώ μέχρι ημιτελείς μεζονέτες στη Δροσιά στα 135.000 ευρώ. Δεδομένου ότι κάποια από τα ακίνητα μπορεί να αποδειχθούν «ευκαιρία» για κάποιους, καλό θα ήταν να γνωρίζουν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για να χτυπήσουν τα ακίνητα στη δημοπρασία

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Εγγραφείτε τώρακαι ακολουθήστε τις οδηγίες. Θα σας ζητηθούν τα στοιχεία ταυτότητάς σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι αυτά είναι σωστά, καθώς τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε επικοινωνία μαζί σας.

Γιατί θα πρέπει να εγγραφώ;

Θα πρέπει ναεγγραφείτεγια να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο properties4sale.gr και να μπορέσετε να υποβάλετε προσφορά για ένα ακίνητο. Επίσης, οι εγγεγραμένοι χρήστες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις για επερχόμενες δημοπρασίες.

Να εγγραφώ μέσω ενός μεσιτικού γραφείου;

To properties4sale.gr προσκαλεί μεσιτικά γραφεία να συνεργαστούν για την συμμετοχή ενδιαφερόμενων πελατών τους στην διαδικασία πώλησης. Εάν εξουσιοδοτήσετε συνεργαζόμενο μεσίτη του properties4sale.gr να ξεκινήσει την εγγραφή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, θα σας αποστείλουμε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που του δηλώσατε για να την επιβεβαιώσετε. Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί μόνο μετά την επιβεβαίωση σας

Οι μεσίτες οι οποίοι εγγράφονται στο properties4sale.gr έχουν αποδεχθεί να μην σας χρεώσουν μεσιτική αμοιβή. Η εγγραφή σας μέσω μεσίτη δεν επηρεάζει τις πιθανότητες σας να κερδίσετε στην δημοπρασία ούτε το τίμημα αγοράς που θα πληρώσετε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Έχω εγγραφεί αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαρισμό μου;

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ακολουθώντας τις οδηγίες που θα λάβετε στο μήνυμα επιβεβαίωσης. Εάν δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση παρακαλούμε ναεπικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης των ακινήτων;

Όλα τα ακίνητα αποτελούν ιδιοκτησία της Τράπεζας Πειραιώς και έχουν ελεγχθεί από τον Τομέα Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας προκειμένου η αγορά σας να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά.

Πώς μπορώ να επισκεφθώ ένα ακίνητο;

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα ακίνητα κατά τη διάρκεια του «open day». Για πληροφορίες σχετικά με το «open day», πατήστε «Επίσκεψη ακινήτου» στη σελίδα κάθε ακινήτου. Δεν χρειάζεται να κανονίσετε ραντεβού για να έρθετε στο «open day».

Πότε θα πρέπει να διενεργήσω τον έλεγχο του ακινήτου; Μπορώ να το κάνω μετά τη δημοπρασία;

Θα πρέπει να διενεργήσετε τον έλεγχο του πληροφοριακού υλικού που παρέχεται στη σελίδα κάθε ακινήτου και να το επισκεφθείτε πριν την έναρξη της δημοπρασίας. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό που θα κληθείτε να υπογράψετε εάν η προσφορά σας γίνει αποδεκτή.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για το πληροφοριακό υλικό, μπορείτε ναεπικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται, πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης αγοράς ακινήτου ή συμμετοχής σε δημοπρασία ακίνητου, να ανατρέχουν και να διαβάζουν προσεκτικά όλο το πληροφοριακό υλικό που παρέχεται στο properties4sale.gr και να αναζητούν τη βοήθεια και συμβουλή εξειδικευμένων επαγγελματιών συμβούλων σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Ο Τομέας Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας Πειραιώς έχει διενεργήσει του απαραίτητους ελέγχους στα ακίνητα προκειμένου η αγορά σας να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά. Εάν η προσφορά σας είναι επιτυχής, ο δικηγόρος/ συμβολαιογράφος σας θα διενεργήσει τους επιπλέον απαραίτητους ελέγχους.

Υπάρχουν ακίνητα που είναι ημιτελή ή χρήζουν ανακαίνισης. Ποιος θα επωμισθεί το κόστος;

Τα ακίνητα πωλούνται ως έχουν. Τυχόν έξοδα αποπεράτωσης, επισκευής, ανακαίνισης κ.α. που απαιτούνται, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Θα ήθελα να διαπραγματευτώ τους όρους του Ιδιωτικού Συμφωνητικού. Μπορώ;

Δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε τους όρους του Ιδιωτικού Συμφωνητικού. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να διαβάσουν το Ιδιωτικό Συμφωνητικό και να προσέξουν ιδιαίτερα την υποχρέωση πληρωμής προκαταβολής, ζητώντας τη βοήθεια του δικηγόρου ή συμβολαιογράφου τους εάν κάτι δεν τους είναι κατανοητό. Εάν η προσφορά σας είναι επιτυχής, θα κληθείτε να υπογράψετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό και να καταθέσετε την προκαταβολή που αναγράφεται σε αυτό εντός 3 εργάσιμων ημερών αφότου η προσφορά σας γίνει αποδεκτή.

Ο δικηγόρος ή ο συμβολαιογράφος σας θα μπορεί να εξετάσει τους τίτλους και όλα τα σχετικά έγγραφα μετά την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού. Η Τράπεζα έχει λάβει μέριμνα για την προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων, έτσι ώστε η αγορά σας να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά.

Μπορώ να αγοράσω τώρα το ακίνητο που με ενδιαφέρει, πριν από τη δημοπρασία;

Τα ακίνητα προσφέρονται προς πώληση πριν από την έναρξη της δημοπρασίας στην Τιμή Άμεσης Αγοράς πατώντας το κουμπί «Αγοράστε τώρα». Η τιμή αυτή είναι μη διαπραγματεύσιμη.

Αν επιθυμείτε να προβείτε σε αγορά στην τιμή Άμεσης Αγοράς, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του properties4sale.gr για να σας ζητήσει να υπογράψετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό σχέδιο του οποίου είναι αναρτημένο στη σελίδα του ακινήτου και να καταβάλετε το ποσό της προκαταβολής. Μόνο μετά την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού θα αφαιρεθεί το ακίνητο από τη δημοπρασία.

Το ακίνητο εμφανίζεται με ένδειξη ΥΠΟ ΠΩΛΗΣΗ. Τι σημαίνει;

Σημαίνει ότι υποψήφιος αγοραστής ακινήτου ή πλειοδότης υπέγραψε Ιδιωτικό Συμφωνητικό και κατέβαλε τη σχετική προκαταβολή, με αποτέλεσμα το ακίνητο να μην είναι πια διαθέσιμο.

Πώς μπορώ να υποβάλω προσφορά κατά τη δημοπρασία;

Θα χρειαστεί ναεγγραφείτεπριν από τη δημοπρασία, και να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να επισκεφθείτε το ακίνητο και να ελέγξετε τις πληροφορίες που παρέχονται, συμπεριλαμβανομένου του Ιδιωτικού Συμφωνητικού.

Αφού έχετε επισκεφθεί το ακίνητο, θα πρέπει να αιτηθείτε τη συμμετοχή σας στη δημοπρασία πατώντας την «Υποβολή αιτηματός συμμετοχής» σε οποιαδήποτε σελίδα ακινήτου. Θα πρέπει να αιτηθείτε τη συμμετοχή σας τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της δημοπρασίας, έτσι ώστε να εγκριθεί πριν την έναρξή της.

Αφού εγκριθεί η συμμετοχή σας και μετά την εκκίνηση της δημοπρασίας μπορείτε να υποβάλετε μια προσφορά ορίζοντας το ποσό της και πατώντας το κουμπί «Προσφορά» στη σελίδα του ακινήτου που θέλετε να αγοράσετε. Η προσφορά σας θα πρέπει να υπερβαίνει την «Τρέχουσα προσφορά» τουλάχιστον κατά το ποσό του «Βήματος προσφοράς» που αναφέρεται στη σελίδα του ακινήτου.

Θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την αγορά του ακινήτου. Αν έχετε υποβάλει αίτηση δανείου, θα πρέπει να έχει εγκριθεί πριν την υποβολή της προσφοράς σας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να διαθέσετε τα κεφάλαια εντός μιας εβδομάδας από τη στιγμή που η Τράπεζα αποδεχθεί την προσφορά σας. Eπίσης, θα πρέπει να διαθέσετε τα ιδία κεφάλαια που απαιτούνται για την καταβολή της προκαταβολής μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από τη λήξη της δημοπρασίας.

Πότε θα εγκριθεί το αίτημά μου για συμμετοχή στην δημοπρασία;

Εάν το αίτημά σας για συμμετοχή στη δημοπρασία εγκριθεί, θα λάβετε ενημέρωση στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση και θα εμφανιστεί η ένδειξη «Η συμμετοχή σας στην δημοπρασία έχει εγκριθεί» στη σελίδα κάθε ακινήτου της δημοπρασίας.

Εάν δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μαζί σας πριν την υποβολή του αιτήματος συμμετοχής σας στη δημοπρασία, για να γίνει το αίτημά σας αποδεκτό, θα επικοινωνήσει εκπρόσωπος του properties4sale.gr στον αριθμό τηλεφώνου ή/και στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

Εάν δεν έχουμε αποδεχθεί το αίτημα συμμετοχής σας ή δεν επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή του, παρακαλούμε ναεπικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι είναι η «Τιμή εκκίνησης»;

Η «Τιμή εκκίνησης» είναι η ελάχιστη προσφορά που μπορείτε να υποβάλετε για ένα ακίνητο, όταν ξεκινά η δημοπρασία. Δεν αντιπροσωπεύει την Απαιτούμενη Τιμή πώλησης που έχει ορίσει η Τράπεζα, η οποία είναι πιθανόν υψηλότερη.

Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω υποβάλλει την υψηλότερη προσφορά για ένα ακίνητο κατά τη δημοπρασία;

Αφού υποβάλετε μια προσφορά θα δείτε το μήνυμα «Έχετε την υψηλότερη προσφορά» υποδεικνύοντάς σας ότι έχετε υποβάλει την υψηλότερη προσφορά. Αν στη συνέχεια κάποιος άλλος υποψήφιος αγοραστής υπερβεί την προσφορά σας, θα δείτε το μήνυμα «Η προσφορά σας μειοδοτεί».

Πώς ακυρώνω ή αλλάζω μια προσφορά που υπέβαλα κατά λάθος;

Θα πρέπει να καλέσετε άμεσα το properties4sale.gr στο(+30) 210 38 98 850για να ακυρωθεί η λανθασμένη σας προσφορά. Στη συνέχεια μπορείτε να υποβάλετε τη διορθωμένη προσφορά σας. Εάν κατά λάθος υποβάλατε χαμηλότερη προσφορά από αυτή που επιθυμούσατε, δε χρειάζεται να επικοινωνήσετε με το properties4sale.gr, μπορείτε απλά να υποβάλετε υψηλότερη προσφορά.

To properties4sale.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει από τη διαδικασία όποιον χρήστη υποβάλλει επανειλημμένα ή σκόπιμα λανθασμένες προσφορές.

Τι σημαίνει ο «αριθμός προσφορών» που ανεφέρεται στη σελίδα του ακινήτου;

Αυτός είναι ο αριθμός των προσφορών που έχουν υποβληθεί για το ακίνητο, μέχρι αυτή τη στιγμή. Περιλαμβάνει και τις διαδοχικές προσφορές που έχουν υποβληθεί από τον ίδιο υποψήφιο αγοραστή.

Μπορεί να παραταθεί η λήξη της δημοπρασίας;

Ναι, θα υπάρξει παράταση του χρόνου λήξης της δημοπρασίας για τα ακίνητα για τα οποία θα υποβληθούν προσφορές τα τελευταία λεπτά της δημοπρασίας. Η παράταση γίνεται αυτόματα και όσες φορές χρειαστεί, ώστε να δίνεται χρόνος στους υποψήφιους αγοραστές να ανταποκριθούν σε προσφορά που θα έχει υποβληθεί πολύ κοντά στο τέλος της δημοπρασίας.

Μπορώ να πάρω δάνειο για να αγοράσω ένα ακίνητο;

Η Τράπεζα Πειραιώς, για την αγορά ακινήτου από φυσικό πρόσωπο, προσφέρει στο properties4sale.gr, τη δυνατότητα χρηματοδότησης έως και 70% της τιμής αγοράς ή της τιμής Άμεσης Αγοράς (όποια εκ των δύο τιμών είναι χαμηλότερη). Η έγκριση δανείου υπόκειται στις συνήθεις διαδικασίες ελέγχου της Τράπεζας. Σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω των πληροφοριών που παρέχονται στην «Δυνατότητες χρηματοδότησης» της σελίδας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει.

Για χρηματοδότηση νομικών προσώπων επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.l

Τι θα χρειαστώ για να αιτηθώ χρηματοδότηση;

Τα ακίνητα έχουν ήδη ελεγχθεί από τον Τομέα Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία αίτησης δανείου πολύ απλή, ενώ αυτή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Πατήστε «Δυνατότητες χρηματοδότησης» στη σελίδα του ακινήτου που σας ενδιαφέρει για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αίτησης δανείου.

Κατά την αίτησή σας, δε χρειάζεται να καταθέσετε δικαιολογητικά που αφορούν στο ακίνητο, αρκεί να δηλώσετε τον κωδικό ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Αν ενδιαφέρεστε για παραπάνω από ένα ακίνητο θα πρέπει να δηλώσετε τους κωδικούς όλων των ακινήτων που σας ενδιαφέρουν και να διευκρινίσετε στο κατάστημα εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά όλων, ή ενός εξ΄αυτών

Πότε πρέπει να υποβάλω αίτημα χρηματοδότησης;

Η απάντηση στο αίτημα δανείου δίνεται από την Τράπεζα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής. Παρόλα αυτά σας συνιστούμε να υποβάλλετε το αίτημά σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την έναρξη της δημοπρασίας.

Ποιοί είναι οι όροι χρηματοδότησης για φυσικά πρόσωπα;

Η Τράπεζα Πειραιώς μπορεί να προσφέρει χρηματοδότηση για φυσικά πρόσωπα έως και το 70% του τιμήματος αγοράς ή της τιμής Άμεσης Αγοράς (όποια εκ των δύο τιμών είναι χαμηλότερη). Το επιτόκιο του δανείου θα είναι κυμαινόμενο με βάση το Euribor 1m πλέον περιθωρίου 3,00% (πλέον εισφοράς Ν.128/75 σήμερα 0,12% για κατοικίας ή 0,60% για επαγγελματικά ακίνητα) ενώ η μέγιστη διάρκεια ανέρχεται σε 30 έτη.

Το τελικό ποσό δανείου που θα σας εγκριθεί εξαρτάται και από τα οικονομικά στοιχεία που θα προσκομίσετε στην Τράπεζα. Σε περίπτωση έγκρισης, θα λάβετε γραπτή Προσφορά Δανείου την οποία θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά καθώς θα περιλαμβάνει τους βασικούς όρους της προσφοράς.

Η διάρκεια ισχύος της προσφοράς χρηματοδότησης είναι 45 ημέρες από την έκδοσή της. Αν πλειοδοτήσετε και η προσφορά δανείου έχει λήξει όταν κληθείτε να υπογράψετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό θα προχωρήσουμε στην ανανέωση της, εκτός και αν η οικονομική σας κατάσταση και η συναλλακτική σας συμπεριφορά έχει μεταβληθεί.

Για τους όρους και διαδικασία χρηματοδότησης νομικών προσώπων επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Προσφορά Δανείου μου λήγει πριν την δημοπρασία. Τι πρέπει να κάνω;

Η Προσφορά Δανείου λήγει σε 45 ημέρες από την έκδοσή της. Εάν η Προσφορά Δανείου λήγει πριν τη δημοπρασία ενώ τα οικονομικά σας στοιχεία και η συναλλακτική σας συμπεριφορά δεν έχουν μεταβληθεί, δεν χρειάζεται να την ανανεώσετε νωρίτερα. Θα την ανανεώσουμε αφού ανακηρυχθείτε πλειοδότης και σας καλέσουμε για την αποδοχή της προσφοράς.

Σε περίπτωση που έχει υπάρξει σημαντική μεταβολή στα οικονομικά σας στοιχεία και εφόσον συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτου από το properties4sale.gr, θα πρέπει να αιτηθείτε την ανανέωσή της, επικοινωνώντας με το κατάστημα εξυπηρέτησής σας.

Τι συμβαίνει μετά από τη δημοπρασία;

Εφόσον είστε πλειοδότης, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του properties4sale.gr μετά τη λήξη της δημοπρασίας για να σας ενημερώσει εάν η προσφορά σας ήταν επιτυχής, δηλαδή αν έχει επιτευχθεί η Απαιτούμενη Τιμή που έχει ορίσει η Τράπεζα στον αριθμό τηλεφώνου ή/και την ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας που έχετε εισάγει κατά την εγγραφή σας.

Κατά την επικοινωνία μας, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε Ιδιωτικό Συμφωνητικό, σχέδιο του οποίου είναι αναρτημένο στη σελίδα του ακινήτου και να καταβάλετε την προκαταβολή ύψους 10% επί του συνολικού τιμήματος Αγοράς για ποσά μέχρι €250.000 (Ευρώ Διακόσιες Πενήντα Χιλιάδες) ή 5% επί του συνολικού τιμήματος Αγοράς για συνολικό τίμημα Αγοράς που υπερβαίνει τις €250.000 (Ευρώ Διακόσιες Πενήντα Χιλιάδες) μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

Διευκρινίζεται ότι η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει για κάθε ακίνητο με περισσότερους από έναν συμμετέχοντες μετά τη λήξη της δημοπρασίας, παρότι ο πλειοδότης θα έχει προτεραιότητα στην υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τουςΌρους και Προϋποθέσεις.

Μπορεί άλλος φορέας που εκπροσωπώ να υπογράψει τη σύμβαση αγοράς ακινήτου σε προσφορά που υπέβαλα εγώ;

Ναι, μπορεί ο φορέας που εκπροσωπείτε να υπογράψει τα σχετικά συμφωνητικά και συμβόλαια και να προχωρήσει στην αγορά ακινήτου, εφόσον η προσφορά σας έγινε αποδεκτή. Σε περίπτωση που ο φορέας που εκπροσωπείτε επιθυμεί να λάβει χρηματοδότηση, θα πρέπει ο φορέας να έχει υποβάλλει αίτηση χρηματοδότησης στο οικείο κατάστημα και να έχει εγκριθεί.

Πώς θα καταβάλω την προκαταβολή κατά την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού;

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό της προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό ή να προσκομίσετε τραπεζική επιταγή.

Πόσο γρήγορα θα ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία αφού υπογράψω το ιδιωτικό συμφωνητικό;

Ο Τομέας Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας έχει διενεργήσει του απαραίτητους ελέγχους στα ακίνητα προκειμένου η αγορά να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά.

Συνεπώς, υπολογίζουμε ότι η υπογραφή του συμβολαίου αγοράς του ακινήτου θα γίνει εντός τεσσάρων εβδομάδων από την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού, με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας και των αιτημάτων τουτων συμβούλων σας (π.χ. συμβολαιογράφου/ δικηγόρου ή/και/ μηχανικού σας ή άλλων συμβούλων σας κλπ) που θα υποβάλλουν κατά τον έλεγχο του ακινήτου

Θα δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των δημοπρασιών;

Όχι, δεν θα δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των δημοπρασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ