Με δύο Silver βραβεία τιμήθηκε η WIND

Με δύο Silver βραβεία τιμήθηκε η WIND
Με δύο Silver βραβεία στις κατηγορίες Energy and Fuel Efficiency και Energy Efficiency/Τηλεπικοινωνίες των Energy Mastering Awards 2015 τιμήθηκε η WIND για πρακτικές που εφάρμοσε το τρέχον έτος με σκοπό την μείωση κατανάλωσης καυσίμου και ενέργειας.

Στην ενότητα Energy Efficiency Management η WIND κέρδισε το βραβείο Silver στην κατηγορία Energy and Fuel Efficiency για το έργο μείωσης της κατανάλωσης πετρελαίου στους σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας.

Στο τέλος του 2014 η εταιρεία λειτούργησε 65% λιγότερες γεννήτριες, εκ των οποίων το 85% ήταν υβριδικές. Η κατανάλωση diesel στις μονίμως λειτουργούσες γεννήτριες μειώθηκε κατά 78% σε σχέση με την αρχική κατάσταση, ενώ η παραγωγή ρύπων από την κατανάλωση καυσίμου για τις γεννήτριες 24ωρης λειτουργίας σημείωσε 76% μείωση.

Η δεύτερη σημαντική διάκριση σημειώθηκε στην ενότητα Energy Efficiency Solutions όπου η WIND απέσπασε βραβείο Silver στην κατηγορία Energy Efficiency/Τηλεπικοινωνίες για τις δράσεις μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και εκπεμπόμενων ρύπων από επεμβάσεις σε κτίρια και εξοπλισμούς.

Η εταιρεία παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας έχοντας επενδύσει έως σήμερα συνολικά 2,7 δις ευρώ σε υποδομές.

Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν και η μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 20% από το 2010 με ταυτόχρονη μείωση στους ρύπους κατά 27%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ