Ανοίγει νέος χορός μειώσεων τιμών στα telecoms

Ανοίγει νέος χορός μειώσεων τιμών στα telecoms
Στην αντεπίθεση περνάει ο ΟΤΕ. Με κεντρικό στόχο να διατηρήσει τη συνδρομητική του βάση και να περιορίσει την απώλεια πελατών προς τους ανταγωνιστές του, προχωρεί σε μείωση τιμών έως και 25%. Πακέτο που προσφέρει απεριόριστες κλήσεις αλλά και σύνδεση στο internet, διατίθεται πλέον προς 26,9 ευρώ τον μήνα.

Όλα δείχνουν ότι οι κινήσεις στην κατεύθυνση της μείωσης των τιμών θα συνεχιστούν. Οι ενέργειες της διοίκησης στην κατεύθυνση της μείωσης του κόστους, επιτρέπουν στη συνέχεια το να «περάσουν» από την ΕΕΤΤ τα πακέτα με τις μειωμένες τιμές

Σε αυτή τη φάση, ο ΟΤΕ παρέχει στους πελάτες του δύο νέα προγράμματα: το ΟΤΕ Double Play 2 Απεριόριστα και το ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα. Αυτό δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να σερφάρουν με Conn-με 26,90 ευρώ ανά μήνα και 31,8 ευρώ ανά μήνα αντίστοιχα. Τα δύο νέα προγράμματα προσφέρονται σε ειδική τιμή προσφοράς για τους πρώτους 6 μήνες!

Οι παραπάνω προσφορές απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες. Πλέον θεωρείται βέβαιό ότι στις μειώσεις θα απαντήσουν οι υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου με κερδισμένο, τελικώς, τον καταναλωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ