Ποιο smartphone άφησε πίσω Apple και Samsung στη διάρκεια του Black Friday

Ποιο smartphone άφησε πίσω Apple και Samsung στη διάρκεια του Black Friday
Η Google ανακοίνωσε τα πρώτα «Made by Google» smartphones υπό το νέο Pixel brand. Tα Pixel και Pixel XL ήρθαν να αντικαταστήσουν τα Nexus και σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής για την Google που μπαίνει στην premium αγορά και στέκεται απέναντι σε μεγάλα ονόματα.

Μέχρι στιγμής τα Pixel και Pixel XL τα έχουν πάει πολύ καλά σε πωλήσεις, ενώ οι προβλέψεις είναι επίσης πολύ καλές. Επιπλέον κατά τη διάρκεια του Black Friday τα smartphones είχαν εξαιρετικές επιδόσεις.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της Localytics, τα Pixel ήταν τα smartphones με τις καλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ. Η εταιρεία ανέλυσε τα δεδομένα Android και iOS smartphones, για να δει που έγιναν οι περισσότερες ενεργοποιήσεις. Τα δεδομένα του Σαββατοκύριακου του Black Friday συγκρίθηκαν με δεδομένα που συλλέχθηκαν 4 εβδομάδες πριν.

Τα Pixel τα πήγαν εξαιρετικά καλά σημειώνοντας άνοδο 112% στις νέες συσκευές που ενεργοποιήθηκαν συγκριτικά με 4 εβδομάδες πριν. Στην δεύτερη θέση ήρθε το Samsung Galaxy S7 με άνοδο 36%. Τα iPhone δεν μπόρεσαν να περάσουν τις επιδόσεις των Android, το iPhone 7 είδει άνοδο 13% στις νέες ενεργοποιήσεις. Το iPhone 7 Plus ανέβηκε μόλις 1%. Αυτά που τα πήγαν αρκετά καλά ήταν τα iPad Pro (9.7″) και iPad Mini 2 με 24% και 19%, αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ