Η Nintendo ξανά χτυπά με νέα κονσόλα

Η Nintendo ξανά χτυπά με νέα κονσόλα
Η ιαπωνική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών παρουσίασε για πρώτη φορά μέσω ενός συνοπτικού βίντεο  τη νέα της κονσόλα με την ονομασία Nintendo Switch.

Η κονσόλα της Nintendo συνδυάζει τα θετικά της σταθερής παιχνιδομηχανής που συνδέεται με μια οθόνη, με τη φορητότητα που προσέφερε το Nintendo 3DS για παιχνίδι οπουδήποτε.

Η συσκευή προσαρμόζεται στη βάση της που ενώνει τη συσκευή με την οθόνη και το παιχνίδι συνεχίζεται μέσω ειδικού τηλεχειριστηρίου. Σε κάθε της πλευρά διαθέτει μικρότερα τηλεχειριστήρια τα οποία αποσπώνται από τη συσκευή όταν αυτή βγαίνει από τη βάση της και χρησιμοποιούνται στη φορητή εκδοχή του Nintendo Switch.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το Nintenndo Switch χρησιμοποιεί την ρετρό εκδοχή των παιχνιδιών με τη μορφή κασέτας, όπως ήταν οι περισσότερες κονσόλες της δεκαετίας του 1980 και του 1990, αντί για τα κλασικά DVD ή Blu Ray Discs.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ότι είναι εφικτή η συνεργασία των παικτών μέσω πολλών παιχνιδομηχανών Nintendo Switch, καθώς και η συνέχεια ενός παιχνιδιού από την σταθερή εκδοχή της τηλεόρασης, στη φορητή κονδόλα.

Επιπλέον, από όσα δείχνει η εταιρεία στο συγκεκριμένο βίντεο, θα φέρει γνωστούς τίτλους όπως οι Mario, the Legend of Zelda και Mario Kart.

Δειίτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ