Πόσα iPhone 7 υπολογίζει να πουλήσει η Apple μέσα στο 2016

Πόσα iPhone 7 υπολογίζει να πουλήσει η Apple μέσα στο 2016
Παρά τις εκτιμήσεις των αναλυτών ότι η Apple έκανε λάθος όταν επέλεξε να κρατήσει το ίδιο deaign για τρίτη χρονιά και έρευνες που δείχνουν ότι οι χρήστες δεν είναι πρόθυμοι να αγοράσουν τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, η ίδια επιμένει να θέτει ψηλά τον πήχη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του DigiTimes, η Apple σχεδιάζει να αποστείλει 100 εκατομμύρια iPhone 7 και iPhone 7 Plus μέχρι το τέλος του 2016. Επικαλείται βιομηχανικές πηγές που λένε ότι η Apple έχει παραγγείλει στους προμηθευτές της τα αντίστοιχα κομμάτια για νέα iPhones.

Ωστόσο, πολλές φορές έχουμε πει ότι οι αποστολές δεν μεταφράζονται απαραίτητα σε πωλήσεις. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πως θα τα πάει η Apple στις πωλήσεις όμως υπάρχουν κάποια πρώτα δείγματα. Ο CEO της T-Mobile, John Legere, δήλωσε πρόσφατα ότι οι προ-παραγγελίες του νέου iPhone είναι 4 φορές μεγαλύτερες από του iPhone 6 και η επίσης αμερικάνικη Sprint ανέφερε ότι οι παραγγελίες είναι 375% πάνω.

Η ίδια η Apple δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θα ανακοινώνει πλέον τους αριθμούς πωλήσεων της πρώτης εβδομάδας, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου για να δούμε πόσα iPhone πούλησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ