Πρώτες ενδείξεις για το iPhone 7

Πρώτες ενδείξεις για το iPhone 7
Όπως κάθε χρόνο, δεν είναι λίγες οι φήμες που έχουμε ακούσει για το επερχόμενο iPhone 7. Αυτή τη φορά, η έγκυρη Wall Street Journal αναφέρεται στην επερχόμενη ναυαρχίδα λέγοντας ότι η Apple δεν θα αλλάξει το design.

H Wall Street Journal επικαλούμενη «πηγές εκ των έσω» αναφέρει ότι iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν θα διαφέρουν πολύ από τα περσινά iPhone 6s και iPhone 6s Plus, κάτι που ακούγεται εδώ και πολύ καιρό.

Αυτό σημαίνει ότι η Apple σπάει την δική της παράδοση που την ήθελε να κάνει εξωτερικό redesign στη ναυαρχίδα της κάθε 2 χρόνια. Το design του iPhone 6s το πρωτοείδαμε το 2014 με το iPhone 6.

H εφημερίδα αναφέρει ότι η πιο σημαντική αλλαγή που θα γίνε στο iPhone 7 είναι η αφαίρεση της υποδοχής για τα ακουστικά. Αυτή είναι άλλη μια φήμη που ακούγεται εδώ και καιρό, με κάποιες πηγές να αναφέρουν ότι η Apple μπορεί να κρατήσει τελικά την 3.5 χλστ. υποδοχή. Η αφαίρεση της υποδοχής θα μπορούσε να βοηθήσει την Apple να κάνει τις συσκευές της αδιάβροχες και πιο λεπτές, ενώ το μέγεθος της οθόνης αναμένεται να παραμένει στις 4.7 και 5.5 ίντσες.

Όσοι θέλουν να δουν μεγάλες αλλαγές στο iPhone θα πρέπει να περιμένουν μέχρι του χρόνου, όπου μαζί με την επέτειο των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone η Apple φημολογείται ότι θα φέρει edge-to-edge AMOLED οθόνη, αφαίρεση του home-button, ενσωμάτωση του αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη, και άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ