Σε ποιες χώρες πουλά το iPhone SE της Apple

Σε ποιες χώρες πουλά το iPhone SE της Apple
Με την ανακοίνωση του iPhone SE, η Apple αποφάσισε να επιστρέψει στις 4 ίντσες βάζοντας μέσα χαρακτηριστικά που έχει στη ναυαρχίδα της. Το ερώτημα ήταν αν έκανε καλά, αν θα κατάφερνε να πουλήσει και σε ποιους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας από την Localytics, φαίνεται ότι το iPhone SE τα πηγαίνει καλά σε ευρωπαϊκές χώρες όπως Μ. Βρετανία και Γαλλία, όπου ο ρυθμός υιοθέτησης φτάνει στο 1%. Το ίδιο ποσοστό σημειώνεται σε Καναδά και Χονγκ Κονγκ, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται πιο χαμηλά με 0.4%.

Τα δεδομένα της έρευνα δείχνουν χαμηλότερο ρυθμό υιοθέτησης του iPhone SE σε σύγκριση με iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 5s και iPhone 5c.

Επισημαίνεται ότι με τη συγκεκριμένη συσκευή, η στρατηγική της Apple δεν είναι να φέρει νέους χρήστες, αλλά το iPhone SE λειτουργεί περισσότερο ως συσκευή «αντικατάστασης». Στόχος της είναι οι ήδη υπάρχοντες χρήστες να αναβαθμιστούν σε ένα νέο δικό της προϊόν. Είναι αρκετοί αυτοί που δεν αναβαθμίστηκαν σε iPhone 6 και iPhone 6s, οπότε η Apple αποφασίζει να τους φέρει δυνατά specs σε οθόνη 4 ιντσών για να τους πείσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ