«Έξυπνο» μανταλάκι σε ειδοποιεί πότε θα βρέξει (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έξυπνο» μανταλάκι σε ειδοποιεί πότε θα βρέξει (ΒΙΝΤΕΟ)
Το στέγνωμα των ρούχων μπορεί να αποδεχθεί σημαντικός μπελάς, ειδικά για όποιον δεν θέλει να χρησιμοποιεί συχνά το στεγνωτήριο.

Η εταιρεία Omo, που δραστηριοποιείται στον τομέα των απορρυπαντικών δημιούργησε το Peggy, ένα έξυπνο μανταλάκι για τα ρούχα, το οποίο σου λέει πότε πρόκειται να βρέξει, έτσι ώστε να έχεις τον χρόνο να μαζέψεις τα ρούχα πριν βραχούν.

Φυσικά δεν μιλάμε για ένα απλό μανταλάκι, αλλά το Peggy έχει τη δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ και ενημερώνεται για τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή που βρίσκεται. Όταν λοιπόν δει ότι υπάρχει η πιθανότητα βροχής, στέλνει ειδοποίηση στο κινητό μέσω του ειδικού app και σε ειδοποιεί πότε πρόκειται να βρέξει. Επιπλέον σε ειδοποιεί πότε είναι καλύτερα να βάλεις πλυντήριο, πότε τελείωσε η πλύση και πόση ώρα περίπου θα χρειαστούν τα ρούχα για να στεγνώσουν.

Προς το παρόν η Omo παρουσίασε μόνο το prototype, δεν έδωσε πληροφορίες για το πότε θα βγει το Peggy στην αγορά, αλλά αν τελικά κυκλοφορήσει θα είναι σχετικά φθηνό κοστίζοντας μερικές δεκάδες δολάρια.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ