Τρυπάει με τρυπάνι το νέο Xiaomi Mi 5 - Δείτε στο βίντεο τι συνέβη

Τρυπάει με τρυπάνι το νέο Xiaomi Mi 5 - Δείτε στο βίντεο τι συνέβη
Το Xiaomi Mi 5 είναι ένα από τα πιο οικονομικά smartphones της αγοράς με επεξεργαστή Snapdragon 820, το οποίο εντυπωσίασε στην MWC 2016. Οι Κινέζοι έδωσαν μεγάλη βάση στο design και στα specs, όμως δεν άφησαν πίσω και την αντοχή.

Γυαλί και μέταλλο είναι σήμερα τα δυο υλικά που χρησιμοποιούνται στην premium κατηγορία, ενώ και το ceramic κάνει την εμφάνισή του.

Το Xiaomi Mi 5 έχει μια «higher-end» κεραμική έκδοση, η οποία βασανίστηκε με διάφορα εργαλεία όπως πριόνι και τρυπάνι και έδειξε ότι ανταμείβει όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω. Μετά από διάφορα βασανιστήρια, η ναυαρχίδα της Xiaomi κατάφερε να αντέξει.

Ενώ οι φήμες λένε ότι η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει κεραμικό τελείωμα στο iPhone 7, η Xiaomi το έβαλε ήδη και δείχνει πόσο ανθεκτικό είναι. H τιμή του Xiaomi Mi 5 στην Κίνα ξεκινά από 306 δολ. για την πιο οικονομική έκδοση και φτάνει μέχρι τα 413 δολ.

Το Xiaomi Mi 5 έρχεται σε 3 εκδόσεις, η Standard edition με μνήμη RAM 3GB, Snapdragon 820 1.8GHz, η High edition με μνήμη RAM 3GB, Snapdragon 820 2.15GHz και η Ceramic exclusive με μνήμη RAM 4GB και Snapdragon 820 2.15GHz. Ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh και θύρα USB Type-C. Η κάμερα είναι 16 Megapixel με 4-axis OIS και 4K video, η εμπρόσθια κάμερα 4 Megapixel με 2.0-micron camera. Η χωρητικότητα στην Standard έκδοση είναι 32GB, στην High 64GB και στην Ceramic exclusive, 128GB.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ