Πώς να βγάλετε χρήματα από τις φωτογραφίες που τραβάτε με το κινητό σας

Πώς να βγάλετε χρήματα από τις φωτογραφίες που τραβάτε με το κινητό σας
Λένε πώς μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Τι θα λέγατε όμως αν οι φωτογραφίες που τραβάτε με το κινητό σας αξίζαν κάτι παραπάνω; Για την ακρίβεια πώς θα σας φαινόταν να σας πλήρωνε κάποιος για να τραβάτε φωτογραφίες με το smartphone σας;

Υπάρχει μια υπηρεσία που ονομάζεται Foap και κάνει ακριβώς αυτό: σας δίνει τη δυνατότητα να διαθέσετε προς πώληση τις φωτογραφίες που καταγράφετε με το κινητό σας, απευθείας μέσα από τη συσκευή σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε στην εφαρμογή μια φωτογραφία που σας αρέσει, όπως ακριβώς κάνετε και στο Instagram και να περιμένετε να την δουν οι υποψήφιοι αγοραστές.

Πώς λειτουργεί

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή η οποία είναι δωρεάν. Στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, για να γνωρίζει η υπηρεσία σε ποιον ανήκει η φωτογραφία. Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό τότε μπορείτε να ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και να φτιάξετε ένα αρχείο.

Για κάθε φωτογραφία που ανεβάζετε θα πρέπει να αξιολογήσετε πέντε άλλες φωτογραφίες πριν δημοσιευθεί. Με την ίδια λογική πέντε άλλοι χρήστες θα βαθμολογήσουν την φωτογραφία σας και αν ο μέσος όρος είναι αρκετά υψηλός η φωτογραφία σας θα δημοσιευθεί.

Και όσο για το... κέρδος, οι φωτογραφίες αυτές πωλούνται στην τιμή των 10 δολαρίων με τον χρήστη να λαμβάνει το 50% δηλαδή τα 5 δολάρια ενώ το υπόλοιπο 50% κρατείται από την υπηρεσία. Δεν είναι και άσχημα αν σκεφθεί κανείς ότι άλλες παρόμοιες υπηρεσίες δεν μας προσφέρουν κανένα κέρδος.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των φωτογραφιών που μπορεί να ανεβάσει ο χρήστης όμως δεν μπορείτε να βγάλετε κέρδος με το όνομα ή το εμπορικό σήμα κάποιου άλλου.

Σήμερα, πολλά online περιοδικά, εφημερίδες ή ακόμη και εταιρίες όπως η Mastercard χρησιμοποιούν το Foap για διαφημιστικούς σκοπούς.

Για κατεβάσετε την εφαρμογή:

Αν έχετε Android κάντε κλικ ΕΔΩ

Αν έχετε iΟS κάντε κλικ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ