Τι ακούγεται ότι θα μας φέρει το 2016 στην τεχνολογία

Τι ακούγεται ότι θα μας φέρει το 2016 στην τεχνολογία
Μπορεί οι γιορτές να τελειώνουν ωστόσο η νέα χρονιά φέρνει νέα τεχνολογικά προϊόντα που θα αναζωπυρώσουν τον ενθουσιασμό σας.

Το Πλαίσιο με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μας παρουσιάζει πέντε φήμες που ακούγονται στους κύκλους των... Tech Freaks.

«Φήμες» λένε λοιπόν ότι το 2016...

1. Οι τηλεοράσεις θα διπλώνουν

Την είδαμε πρώτη φορά πέρισυ και ακόμα το συζητάμε. Η τηλεόραση που απογειώνει την τεχνολογία OLED είναι λεπτή σαν χαρτί και επιπλέον διπλώνει. Ακούγεται πως το 2016 θα βγει και στα καταστήματα. Λες;

2. Το iPhone δεν θα έχει κουμπιά

Εντάξει. Μέχρι την ημέρα της παρουσίασης του iPhone 7 θα γραφτούν τα πάντα. Οι φήμες ως τώρα μικάνε για απόλυτα γυάλινο design, πλήρη έλλειψη κουμπιών και μια μοναδική θύρα για φόρτιση και ακουστικά. Για να δούμε!

3. Τα skateboards θα πετάνε

Το είδαμε πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες. Ένα skateboard που χρησιμοποιεί την τεχνολογία maglev των ιπτάμενων μαγνητικών τρένων, το Slide της Lexus, άφησε τους πάντες άφωνους. Το 2016 θα πετάξει και στις πλατείες;

4. Τα laptops θα φορτίζουν ασύρματα

Πόσο σπαστικό είναι να ψάχνεις ελεύθερη πρίζα σε καφέ και αεροδρόμια; Η Intel παρουσίασε ένα καινούργιο τρόπο ασύρματης φόρτισης για Laptops. Αν και το σύστημα δεν έχει ακόμα όνομα, το περιμένουμε πως και πως!

5. Το World of Warcraft θα γίνει ταινία!

Ο μαγικός κόσμος του WoW μεταφέρεται επιτέλους στην μεγάλη οθόνη. Οι φήμες λένε ότι η ταινία θα εστιάζει στη μάχη μεταξύ ανθρώπων και orcs. Φυσικά περιμένουμε και τη συνέχεια του απόλυτου epic videogame, World of Warcraft: Legion!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ