Iδού οι κορυφαίες εφαρμογές για iOS για το 2015

Iδού οι κορυφαίες εφαρμογές για iOS για το 2015
Τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για συσκευές iOS έδωσε στη δημοσιότητα η Apple.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υψηλή θέση στις λίστες αυτές κατακτούν εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί από μικρές ομάδες developers και κατέληξαν να αγοραστούν από μεγάλες εταιρείες, όπως έγινε με το Periscope.

Σύμφωνα με το pestaola.gr, οι λίστες από το Apple App Store για τις iOS συσκευές διαμορφώνονται στις ακόλουθες λίστες. Έτσι, οι πέντε πιο αξιόλογες εφαρμογές για το iPhone είναι το Periscope που κερδίζει τον τίτλο της εφαρμογής της χρονιάς, το Enlight και Robinhood που είναι οι καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι στο App Store, το Workflow ως το πιο καινοτόμο app και το Instagram ως η καλύτερη εφαρμογή για το iPhone 6S.

Στο κομμάτι του Gaming για το iPhone, έχουμε το Lara Croft GO ως παιχνίδι της χρονιάς, τα Fallout Shelter και Mr Jump ως runners up, το Dark Echo ως το πιο καινοτόμο, ενώ για το iPhone 6S παιχνίδι της χρονιάς αναδείχθηκε το Warhammer 40.000: Freeblade.

Για το iPad, οι κορυφαίες εφαρμογές είναι το Robot Factory, με Runners-Up τα HBO Now και το Patterning, ενώ το Liquid Text κερδίζει τον τίτλο του πιο καινοτόμου app. Για το iPad Pro, καλύτερη εφαρμογή αναδείχθηκε το uMake.

Στα games του iPad, καλύτερο αναδείχθηκε το Prune, με τα Rayman Adventures και το Implosion να ακολουθούν, ενώ το Her Story είναι το πιο καινοτόμο. Καλύτερο παιχνίδι για το iPad Pro είναι το Zodiac: Orcanon Odyssey.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ