To Facebook φέρνει το κουμπί Reactions - Δείτε τι είναι αυτό και πώς θα λειτουργεί

To Facebook φέρνει το κουμπί Reactions - Δείτε τι είναι αυτό και πώς θα λειτουργεί
Η δημοφιλής ιστοσελίδα, Facebook, προχωράει ένα βήμα παραπέρα και ετοιμάζεται να φέρει στους χρήστες της το κουμπί Reactions. Με την επιλογή αυτή οι χρήστες πέρα από το like θα μπορούν να εκφράζουν περισσότερα συναισθήματα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Engadget, αντί για το κλασικό Like, το Facebook δοκιμάζει μία νέα δυνατότητα με το κουμπί Reactions, το οποίο θα περιέχει το Like, αλλά και μία μεγαλύτερη γκάμα συναισθημάτων με την μορφή ενός συμβόλου για κάθε ένα από αυτά. Για παράδειγμα, εάν ένα post στο Facebook μας προκαλεί θυμό, μπορούμε να επιλέξουμε το εικονίδιο του θυμωμένου emoticon από το κουμπί Reactions.

Η λογική του πλέον δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου του πλανήτη είναι να ακολουθήσει την τάση που θέλει όλα τα social media να επιτρέπουν πιο ρεαλιστικές αντιδράσεις σε διάφορες αναρτήσεις, για παράδειγμα το Like στην είδηση ενός θανάτου που δεν ταιριάζει με όσα θέλει να εκφράσει ο χρήστης. Η αρχική λειτουργία του Reactions είναι, όπως θα ήταν αναμενόμενο, άλλωστε, δοκιμαστική σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και αργότερα αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω.

Το Engadget αναφέρει ότι η δοκιμαστική λειτουργία γίνεται στην Ιρλανδία και την Ισπανία ήδη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες σύντομα. Μπορεί, τελικά, να μην έρχεται το Dislike στο Facebook, αλλά με τα Reactions, η αλληλεπίδραση των χρηστών στο Facebook εμπλουτίζεται.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ