Google Play Music: Η απάντηση της Google στη δωρεάν μουσική της Apple

Google Play Music: Η απάντηση της Google στη δωρεάν μουσική της Apple
Λίγες ημέρες πριν η Apple ανακοινώσει το Apple Music, η Google κάνει "επιθετική" κίνηση προσπαθώντας να τραβήξει το ενδιαφέρον στη δική της υπηρεσία streaming μουσικής, Play Music. Δίνει την δυνατοτητα... δωρεάν ακρόασης μουσικής!

Σημειώνεται ότι το Google Play Music έχει ήδη συνδρομητική υπηρεσία, όπου οι χρήστες πληρώνουν ένα ποσό κάθε μήνα για να ακούνε όση μουσική θέλουν.

Σήμερα όμως ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε την δωρεάν έκδοση, που αποτελείται από συγκεκριμένες λίστες, σχεδιασμένες για διαφορετικές ώρες της ημέρας και διαφορετικές περιστάσεις ενώ περιλαμβάνει και διαφημίσεις.

Με λίγα λόγια, αν δεν θέλετε τη μηνιαία συνδρομή για να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στον κατάλογο των 20 εκατ. τραγουδιών του Google Music μπορείτε να επιλέξετε τη δωρεάν έκδοση η οποία σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε "ραδιοφωνικό" πρόγραμμα με playlists + διαφημίσεις.

Για όσους διαθέτουν συνδρομή, πέρα από την πρόσβαση στις λίστες, θα έχουν φυσικά extra δυνατότητες, όπως αποφυγή διαφημίσεων, offline μουσική, δημιουργία των δικών τους playlists κ.ά.

Με την κίνηση αυτή η Google θέλει να ελπίζει ότι όσοι πάρουν την δωρεάν έκδοση, στη συνέχεια θα μεταβούν στην συνδρομητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ