Αυτό το λεωφορείο δεν μοιάζει με τα άλλα - Δείτε γιατί

Αυτό το λεωφορείο δεν μοιάζει με τα άλλα - Δείτε γιατί
Αυτό το λεωφορείο δεν μοιάζει καθόλου με τα συνηθισμένα, γεμάτα κόσμο, θόρυβο και οσμές, παλιομοδίτικα λεωφορεία που όλοι λίγο πολύ έχουμε γνωρίσει.

Μια εταιρία από την Αμερική με την επωνυμία Vonlaneαποφάσισε να φέρει πέρισυ τηνεπανάσταση στα λεωφορεία εφοδιάζονταςτα οχήματά της με τις μισές θέσεις.

Επιπλέον, τα καθίσματα είναι δερμάτινα και το πάτωμα ξύλινο. Διαθέτουν τουαλέτα, Wi-fi, δορυφορική τηλεόραση και ραδιόφωνο. Η κουζίνα είναι εφοδιασμένη με σνακ και ποτά, καθώς και ποικιλία φαγητού που σερβίρεται κατά τις συνήθεις ώρες γευμάτων – όλα τα φέρνει μία συνοδός!

Η τρίωρη διαδρομή μεταξύ Ντάλας και Όστιν, στο Τέξας, κοστίζει 100 δολάρια, περισσότερα δηλαδή από ό,τι μία πτήση που έχετε κάνει κράτηση καιρό πριν, αλλά λιγότερο από ό, τι μια κράτηση της τελευταίας στιγμής. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι ανταγωνιστική μόνο ως προς το κόστος, όπως αναφέρει το CNN.

Η Vonlane είναι μία από τις λίγες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των πολυτελών λεωφορείων. Είναι μέρος της αύξησης του αριθμού των νέων, προσφερόμενων υπηρεσιών για μεταφορά με το λεωφορείο από πόλη σε πόλη – τόσο με πολυτέλεια, όσο και οικονομικά. Η Αμερική έχει αρχίσει επιτέλους να απολαμβάνει αξιοπρεπή λεωφορεία.

Από το 2010, ο αριθμός των ταξιδιών από πόλη σε πόλη έχει διπλασιαστεί- έχει διαμορφωθεί από τα 500 σε 1.000 την ημέρα. Αυτό που ξεκίνησε ως μια εξειδικευμένη υπηρεσία στο Σικάγο, εξυπηρετεί πλέον σχεδόν κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ. Ο πελάτης- στόχος δεν είναι απαραιτήτως κάποιος που παίρνει τακτικά το λεωφορείο, αλλά κάποιος που υπό κανονικές συνθήκες θα προτιμούσε να πετάξει ή να οδηγήσει.

Η αύξηση των ταξιδιών με λεωφορείο αποδίδεται κυρίως στις μεγάλες ουρές και στον ενδελεχή έλεγχο στα αεροδρόμιο μετά την 11η Σεπτεμβρίου, στην αστικοποίηση και στην έλευση της κινητής τεχνολογίας.

Δείτε πώς είναι εσωτερικά τα λεωφορεία της εταιρίας Vonlane ΕΔΩ

Αξιολόγηση