Πώς να κουρέψετε το λογαριασμό του supermarketέως και 40%

Πώς να κουρέψετε το λογαριασμό του supermarketέως και 40%
Η κρίση έφερε μείωση τζίρου στα supermarket και η μείωση τζίρου έφερε προσφορές. Εντυπωσιακές προσφορές οι οποίες φτάνουν ακόμη και στο 40%. Για να τις εκμεταλλευτείτε, απαιτείται μελέτη και χρόνος. Το μεγαλύτερο κέρδος, θα έχουν όσοι μπορούν να αγοράσουν ποσότητες και να επιλέξουν διαφορετικά σούπερ μάρκετ για τα ψώνια τους.  

Το Carrefour έθεσε από χθες σε ισχύ μια προσφορά η οποία εξασφαλίζει έκπτωση 40% ακόμη και για μικροαγορές των 10 ευρώ. Επιλέγοντας συγκεκριμένα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, εξασφαλίζετε μια δωροεπιταγή των 4 ευρώ για κάθε 10 ευρώ αγορών. Ένα παράδειγμα. Το καλάθι των προϊόντων περιλαμβάνει γιαούρτια και γάλατα της ΔΕΛΤΑ. Αν αγοράσετε προϊόντα αξίας 10 ευρώ, στο ταμείο θα παραλάβετε μια επιταγή των τεσσάρων ευρώ. Αν εκτός από τα γάλατα έχετε αγοράσει και άλλα προϊόντα εκτός λίστας (π.χ ένα απορρυπαντικό αξίας 8 ευρώ), θα ζητήσετε ξεχωριστό λογαριασμό και χρησιμοποιώντας την δωροεπιταγή θα πληρώσετε τελικώς τέσσερα ευρώ.

Μια «επίσκεψη» στις ιστοσελίδες των μεγάλων supermarketπριν βγείτε για ψώνια, δεν θα σας βλάψει. Καθημερινά, γίνονται προσφορές σε συγκεκριμένα ήδη τα οποία είναι πολύ πιθανό ότι θέλετε να τα αγοράσετε ούτως ή άλλως. Καλύτερα λοιπόν, να ψάξετε αν τα συγκεκριμένα προϊόντα, υπάρχουν σε προσφορά. Για παράδειγμα, μέχρι και αύριο, η Βασιλόπουλος διαθέτει τις πάνες Liberoσε τιμή 50% χαμηλότερη σε σχέση με την ονομαστική. Αν ούτως ή άλλως αγοράζετε αυτό το προϊόν, αξίζει να το προμηθευτείτε. Και αν δεν το έχετε άμεση ανάγκη, μπορείτε να περιμένετε την επόμενη προσφορά. Ειδικά το συγκεκριμένο προϊόν βγαίνει συνεχώς σε προσφορές, κάθε φορά και σε διαφορετικό supermarket. Για παράδειγμα, αυτή την εβδομάδα, ο Βερόπουλος έχει βγάλει σε προσφορά τα Pampersτων 54 τεμαχίων στην τιμή των 10 ευρώ όταν η κανονική τιμή τους φτάνει ακόμη και στα 19 ευρώ.

Είναι λοιπόν μια στρατηγική να αναζητείτε το φθηνότερο προϊόν και όχι το φθηνότερο supermarket. OΣκλαβενίτης διαθέτει αυτή την εβδομάδα τα μακαρόνια Stellaτου μισού κιλού προς 40 λεπτά το πακέτο όταν στα υπόλοιπα supermarketτο ίδιο προϊόν πωλείται προς 80 ή και 86 λεπτά. Την επόμενη εβδομάδα, η εικόνα μπορεί να είναι διαφορετική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ