Βροχή προσφορών για το Black Friday- Ποια καταστήματα προσφέρουν και τι

Βροχή προσφορών για το Black Friday- Ποια καταστήματα προσφέρουν και τι
Το Black Friday που γίνεται κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου στο εξωτερικό έρχεται και στην Ελλάδα. Πολλά καταστήματα θα συμμετέχουν στις 25 Νοεμβρίου στο Black Friday, με πολλές προσφορές, εκπτώσεις και εκδηλώσεις.

To Fpress.gr έψαξε ποια καταστήματα συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη μέρα προσφορών αλλά και τι προσφορές θα έχουν.

Ποια καταστήματα συμμετέχουν στο Black Friday

RIVER WEST

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST συμμετέχει στο Black Friday την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με σούπερ προσφορές στα καταστήματά του.

H πλειοψηφία των καταστημάτων θα διαθέσει ειδικά για μία ημέρα προϊόντα και υπηρεσίες σε ειδικές προσφορές.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτήριου σε ειδικές τιμές.

McARTHURGLEN ATHENS

Και το εκπτωτικό χωριόMcARTHURGLEN ATHENS συμμετέχει στοBlack Friday την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Δείτε ΕΔΩ όλες τις προσφορές

MEDIA MARKT

Η αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίαςMEDIA MARKT συμμετέχει στοBlack Friday. Βάζει σε εκπτώσεις από κινητά και λάπτοπ μέχρι και λευκές συσκευές.Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές.

GAP

H αλυσίδα ρούχων Gap βλαζει προσφορές και στις 25 και στις 26 Νοεμβρίου.

Γερμανός

Η αλυσίδα Γερμανός συμμετέχει στοBlack Friday όχι όμως μόνο για την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου αλλά μλέχρι και τις 30 Νοεμβρίου. Δείτε όλες τις προσφορές ΕΔΩ

Public

Και ταPublic φέρνουν το Black Friday στην Ελλάδα. Οι προσφορές θα υπάρχουν στις αγορές και από τα καταστήματα και online. Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

JYSK

Η JYSK θα γιορτάζει τη Black Friday σε όλα της τα καταστήματα, όπου και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε τις Χριστουγεννιάτικες σας αγορές. Η αλυσίδαJYSK διαθέτει είδη σπιτιού. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές ΕΔΩ

Πλαίσιο

Η αλυσίδα Πλαίσιο είναι και αυτή μία από τις εταιρίες που συμμετέχουν στοBlack Friday.Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

OYSHO

Η γνωστή αλυσίδα εσωρούχων βάζει -20% σε όλα τα προϊόντα και δωρεάν αποστολή για τις 25 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα από σήμερα το βράδυ στις 22:00 μέχρι αύριο.

Προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν τα μαγαζιά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς θεωρεί πως «θα δοθεί μια μικρή ανάσα στην αγορά και μια ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν συμφέρουσες αγορές».

Ωστόσο οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε αυτό το θεσμό -αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς θα πρέπει να γνωρίζουν τις εξής παραμέτρους:

- η ποσότητα των προσφερόμενων ειδών δεν μπορεί να υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα.

- θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα.

- οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ