Αυτή είναι η νέα κατηγορία αεροπορικών θέσεων - Τι προσφέρει

Αυτή είναι η νέα κατηγορία αεροπορικών θέσεων - Τι προσφέρει
Νέα θέση θα προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρίες σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστούν τις εταιρίες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair και η EasyJet, που προσφέρουν εισιτήρια σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, αλλά και χωρίς πολυτέλειες.

Το όνομα της... «Τελευταία θέση»! Ουσιαστικά πρόκειται, σύμφωνα με την Telegraph για τις θέσεις εκείνες που είναι τόσο κακές που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως «Εconomy». Είναι δηλαδή αυτές που βρίσκονται δίπλα στην τουαλέτα, ή που ο χώρος που υπάρχει μπροστά τους είναι ιδιαίτερα στενός με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μην μπορούν να απλώσουν τα πόδια τους, ούτε όμως να απολαύσουν και όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από την αεροπορική.

Επίσης, όσοι κλείνουν «τελευταία θέση» δεν μπορούν να αλλάξουν την κράτησή τους χωρίς έξτρα χρέωση ή να πάρουν επιστροφή χρημάτων, ενώ δεν μπορούν να επιλέξουν εκείνοι, την ακριβή θέση στην οποία θα κάτσουν.

Επισήμως, βέβαια, δεν έχει δημιουργηθεί τέταρτη κατηγορία θέσης από καμιά αεροπορική εταιρεία και η ονομασία «Τελευταία θέση» ουσιαστικά χρησιμοποιείται από τους υπαλλήλους των αεροπορικών για να περιγράψουν τα εν λόγω εισιτήρια που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένα στάνταρτς αντί χαμηλότερων τιμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ