Πόσο μας κοστίζει το …όνειρο του Τζόκερ

Πόσο μας κοστίζει το …όνειρο του Τζόκερ
Έτοιμοι να καταρρίψουν το φετινό ρεκόρ συμμετοχής σε κλήρωση του Τζόκερ είναι οι οπαδοί του παιχνιδιού καθώς το δέλεαρ του 15ου διαδοχικού τζακ ποτ και του «επάθλου» των 11 εκατομμυρίων ευρώ λειτουργεί ως μαγνήτης. Για να καταρριφθεί το ρεκόρ όμως, οι παίκτες θα πρέπει να δαπανήσουν περισσότερα από… 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στην τελευταία κλήρωση, 14 διαδοχικό τζακ-ποτ, οι παίκτες έπαιξαν 15,036 εκατομμύρια στήλες και δαπάνησαν περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια ευρώ δεδομένου ότι η τιμή της κάθε στήλης διαμορφώνεται στα 0,5 ευρώ. Το ρεκόρ είχε γίνει τον Μαίο όταν ύστερα από αλλεπάλληλα τζακ ποτ, ο ΟΠΑΠ μοίραζε κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον το έπαθλο είναι πολύ μεγαλύτερο οπότε και η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια στήλες.

Τα νούμερα είναι πραγματικά εντυπωσιακά καθώς τις τελευταίες εβδομάδες κατά τις οποίες έχουν γίνει 15 διαδοχικά τζακ-πότ, οι παίκτες έχουν παίξει συνολικά 91 εκατομμύρια στήλες και έχουν ξοδέψει περισσότερα από 45 εκατομμύρια ευρώ μοιράζοντας πλατιά χαμόγελα τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στο ελληνικό δημόσιο το οποίο αντλεί από τα τυχερά παιχνίδια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε φόρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ