Τι μπορείς να προμηθευτείς χωρίς να πληρώσεις αυτές τις μέρες

Τι μπορείς να προμηθευτείς χωρίς να πληρώσεις αυτές τις μέρες
Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν αρκετές εταιρίες, λόγω των συνθηκών, παρέχοντας σε όσους το έχουν ανάγκη δωρεάν υπηρεσίες και αγαθά, προκειμένου να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Την αρχή έκαναν οι εταιρίες κινητης τηλέφωνίας, οι οποίεςπροσφέρουν στους Ελληνες καταναλωτές δωρεάν χρόνο ομιλίας και δωρεάν μηνύματα καθώς και επιπλέον χρόνο πλοήγησης στο ίντερνετ.

Προς την ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και η γνωστή αλυσίδα φούρνωνΒενέτης που προχώρησε στην δωρεάν παροχή ψωμιού στους απόρους, στους ανέργους, στους συνταξιούχους και στους πολύτεκνους. Την ιδια τακτική ακολούθησαν και τα «Αττικά Αρτοποιεία», τα οποία σε όλο το δίκτυο τους προσφέρουν εντελώς δωρεάν ψωμί.

Στις δωρεάν παροχές εντάσσεται και η μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έως την ερχόμενη Δευτέρα 6/7. Οι πολίτες μπορούν να επιβαίνουν δωρεάν στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.

Ελεύθερα,επίσης, θα διέρχονται καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από τους σταθμούς διοδίων σε όλο το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων της χώρας αλλά και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ώστε να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα μετακινηθούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, για να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα.

Την σκυτάλη παρέλαβε και ο τομέας της υγείας. Συγκεκριμένα οι ιατροί και η Διοίκηση της Ευρωκλινικής Αθηνών και της Ευρωκλινικής Παίδων έχοντας συναίσθηση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας αυτές τις μέρες, προσφέρουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και των δύο κλινικών του έως και τη Δευτέρα 6/7/2015.

Η ομάδα του fpress.grσας προβάλλει όλες τις κοινωνικές παροχές και θα σας ενημερώνει για ότι καινούργιο θα παρέχουν οι εταιρίες δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ