H Vodafone δίνει δωρεάν χρόνο ομιλίας λόγω... capital controls!

H Vodafone δίνει δωρεάν χρόνο ομιλίας λόγω... capital controls!
Δωρεάν χρόνο ομιλίας χαρίζει η Vodafone στους συνδρομητές ενόψει του δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου και λόγω των capital controls.



Συγκεκριμένα παρέχει σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, εντελώς δωρεάν:

  • 300 λεπτά προς όλους
  • 300 SMS προς όλους
  • 300 ΜΒ

Η προσφορά ισχύει από 30 Ιουνίου μέχρι και 7 Ιουλίου για ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές Καρτοκινητής.

Παράλληλα προσφέρει σε όλες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για το ίδιο διάστημα.

Η προσφορά ισχύει αυτόματα και δωρεάν για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής με έστω μια ανανέωση από τις 29 Μαρτίου 2015 και μετά.

Προτεραιότητα στην κατανάλωση δίνονται στα λεπτά, SMS και Megabytes της προσφοράς, ενώ μόλις καταναλωθούν, οι συνδρομητές χρεώνονται βάσει του προγράμματος τους.

Για όλους τους συνδρομητές Καρτοπρογράμματος, Συμβολαίου για Ιδιώτες και Καρτοκινητής, τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1’ και στη συνέχεια χρέωση ανά δευτερόλεπτο

Τα δωρεάν λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς εθνικά σταθερά και κινητά στην Ελλάδα και τα δωρεάν SMS προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα. Εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης και σύντομοι κωδικοί.