Πόσο θα μου στοιχίσει

Πόσο θα μου στοιχίσει
Η πρόταση franchise των Bankie βασίζεται στο δίπτυχο «χαμηλή αρχική επένδυση» - «διαφοροποιημένο concept».

Κάτω από αυτή τη λογική διαμορφώθηκε το concept των bankie, το οποίο χαρακτηρίζεται από:
- Χαμηλή επένδυση, της τάξεως των 20,000 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων διαμόρφωσης καταστήματος, εξοπλισμού και entry fees, όπως και χαμηλά λειτουργικά έξοδα.
- Ευελιξία των δικαιοδόχων τόσο για τον καθορισμό των τιμών λιανικής των προϊόντων, όσο και της γκάμας των προϊόντων, με τη δυνατότητα να επιλέγουν προμηθευτές και να προσθέτουν – αφαιρούν κατηγορίες ειδών, πάντα με την υποστήριξη και την έγκριση της μητρικής εταιρείας, όπως hot dog, παγωμένο γιαούρτι, soft ή χύμα παγωτό, κουλούρια, σάντουιτς, σαλάτες, cupcakes κ.λπ. Ευελιξία και πλήρη διαφάνεια όσο αφορά τις προμήθειες, καθώς η μητρική εταιρεία προτείνει προμηθευτές τους οποίους πληρώνετε απευθείας.
- Ολοκληρωμένο πακέτο franchise ξεκινώντας από την εταιρική ταυτότητα, τη δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι, το επιχειρηματικό σχέδιο ανά κατάστημα, την αξιολόγηση – έγκριση καταστήματος, τη δυνατότητα εύρεσης καταστήματος όπως και την έκδοση υγειονομικής άδειας, την εκπαίδευση, την οργάνωση των εγκαινίων, την συνεχή υποστήριξη, την πανελλήνια διαφημιστική προβολή.
Για το άνοιγμα ενός καταστήματος το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα 28.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται δικαιώματα αποκλειστικότητας, αρχική εκπαίδευση, υποστήριξη για τους πρώτους 6 μήνες, διαμόρφωση και εξοπλισμός καταστήματος, αρχικές πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας.