Από σήμερα τα κουπόνια για τα δωρεάν tablet - όλες οι προσφορές

Από σήμερα τα κουπόνια για τα δωρεάν tablet - όλες οι προσφορές
Πρεμιέρα σήμερα για το νέο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» που θα χορηγήσει σε συνολικά 289.300 δικαιούχους κοινωνικού μερίσματος, δωρεάν λαπτοπ ή τάμπλετ και ετήσια σύνδεση στο ίντερνετ. Στόχος είναι η μείωση του ψηφιακού χάσματος και η παροχή ισότιμων ευκαιριών στους πλέον αδύναμους οικονομικά πολίτες για πρόσβαση στο διαδίκτυο και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Οδηγίες για την εκτύπωση του κουπονιού

Κάθε ωφελούμενος δικαιούται μόνο μία επιταγή-κουπόνι , η αξία του οποίου καλύπτει τις ακόλουθες παροχές:

- Διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή ADSL/VDSL ή κινητή (mobile) 3G (ή ανώτερη) ή δορυφορική)μέχρι 12 ευρώ το μήνα και μέχρι 31/10/2015

- Βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο (tablet ή netbook ή laptop/notebook) μέχρι 230 ευρώ.

- Υπηρεσίες Υποστήριξης/ Συμβουλευτικής ενημέρωσης κατ’ οίκον προαιρετικά, σε βασικά στοιχεία χρήσης του εξοπλισμού και του διαδικτύου, έως 60 ευρώ.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ

Έχοντας το μοναδικό κωδικό του κουπονιού, το οποίο είτε το τυπώνει ή έλαβε στο mail του ή στο κινητό του, ο ωφελούμενος θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

1. Αναζήτηση προσφοράς: Μέσω της ιστοσελίδας (http://www.e-inclusion.gr/Last/72) θα αναζητήσει τους προμηθευτές που έχουν κατάστημα στην περιοχή του και θα εντοπίζει τις προσφορές που τον ενδιαφέρουν.

2. Προσέλευση σε Κατάστημα: Προσέρχεται στο κατάστημα με το προσωπικό του κουπόνι και με την αστυνομική του ταυτότητα. Ο υπάλληλος θα μπορεί μέσα από την εφαρμογή να ελέγξει τα στοιχεία του ωφελούμενου καθώς και αν το ηλεκτρονικό κουπόνι είναι ενεργό ή έχει χρησιμοποιηθεί.

3. Επιλογή Προσφοράς: Ο ωφελούμενος επιλέγει υποχρεωτικά συσκευή και τηλεπικοινωνιακή σύνδεση και προαιρετικά, Υποστήριξη/Συμβουλευτική Ενημέρωση.

4. Καταχώρηση Μοναδικού κωδικού: Τα παραστατικά που θα εκδώσουν οι Πάροχοι/Προμηθευτές και οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, θα πρέπει να περιλαμβάνουν σε εμφανές σημείο τον μοναδικό Κωδικό Κουπονιού του ωφελούμενου. Παραστατικό που δε φέρει το σωστό Κωδικό Κουπονιού ΔΕΝ θα είναι επιλέξιμο από τη Δράση.

5. Υπογραφή Εγγράφων: Πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ωφελούμενος θα πρέπει να υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα εκδοθούν και τυπωθούν στο κατάστημα από το πληροφοριακό σύστημα της Δράσης.

6. Έλεγχος Παραγγελίας: Οι ωφελούμενοι μπορούν να ελέγξουν στο Web Site της Δράσης, εάν ο Κωδικός Κουπονιού αντιστοιχεί στα προϊόντα (συσκευή, σύνδεση και υποστήριξη/συμβουλευτική ενημέρωση) που προμηθεύτηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ