Αέρας ανανέωσης στο myWIND

Αέρας ανανέωσης στο myWIND
Τα πλεονεκτήματα της νέας ανανεωμένης online πλατφόρμας διαχείρισης συνδέσεων myWIND, έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν οι συνδρομητές WIND κάνοντας απλά login στο λογαριασμό τους ή έγγραφή ως νέος χρήστης στο www.my-wind.gr.


Το myWIND ανασχεδιάστηκε ώστε να είναι responsive και να προσαρμόζεται δυναμικά σε οποιαδήποτε συσκευή είτε είναι laptop /pc, είτε tablet, είτε smartphone βελτιώνοντας πρώτα από όλα την εμπειρία του χρήστη.

Παράλληλα, στο ανανεωμένο myWIND ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί γρήγορα εύκολα και απλά όλες τις συνδέσεις του στην ίδια οθόνη και ταυτόχρονα να έχει άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία ηλεκτρονικών λογαριασμών e-bill, όχι μόνο για να ενημερωθεί για το τρέχον χρεωστικό υπόλοιπο των συνδέσεων του, αλλά και να ανατρέξει στο ιστορικό λογαριασμών ανά μήνα με δυνατότητα αποθήκευσης σε μορφή pdf, excel, csv ή να παρακολουθήσει το διάγραμμα αξίας των λογαριασμών του σε μηναία βάση.

Αλλά και η διαχείριση ποικίλων αιτημάτων και υπηρεσιών γίνεται ακόμα πιο εύκολη αφού στο ανανεωμένο myWIND ο χρήστης μπορεί εκτός των άλλων να δηλώσει απώλεια ή και φραγή κάρτας ή να ενεργοποιήσει την υπηρεσία Διεθνούς Περιαγωγής με ένα κλικ.

Η ανανεωμένη πλατφόρμα myWIND ολοκληρώνει τον ανασχεδιασμό του site της εταιρείας στο www.wind.gr το οποίο χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο του web design με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και όσων το επισκέπτονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ