Τα 10 smartphones που θα διεκδικήσουν τον 13ο μισθό μας (Λίστα και τιμές)

Τα 10 smartphones που θα διεκδικήσουν τον 13ο μισθό μας (Λίστα και τιμές)
Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και των νέων gadgets η επιλογή του κατάλληλου smartphone δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Μπορεί η άφιξη των iPhone 6 και iPhone 6 Plus να ικανοποιεί τους φανατικούς υποστηρικτές της Apple και να παραμένουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των αγοραστών, όμως στην αγορά των κινητών τηλεφώνων υπάρχουν και άλλες συσκευές Androidμε εξίσου καλά χαρακτηριστικά και χαμηλότερο κόστος. Να λοιπόν το δίλημμα που θα προκύψει σε όσους αποφασίσουν να αγοράσουν ένα από τα δημοφιλέστερα smartphones της αγοράς με τον 13ο μισθό (σ.σ προφανώς απευθυνόμαστε μόνο στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα καθώς για τους υπόλοιπους το δώρο είναι γλυκιά ανάμνηση από το παρελθόν). Ποια από τις 10 συσκευές; Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε, ή εν πάσει περιπτώσει για να σας εξασφαλίσουμε μια διέξοδο από την καθημερινότητα (δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι ότι μπορείς να αποκτήσεις ένα τηλέφωνο των 700 ή των 800 ευρώ), κάναμε μια έρευνα αγοράς.

To Βusiness Ιnsider έφερε στο φως της δημοσιότητας την λίστα με τα καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά για τον μήνα Νοέμβριο. Η κατάταξη βασίζεται σε μια σειρά κριτηρίων όπωςο σχεδιασμός, το λογισμικό, τα χαρακτηριστικά, το περιεχόμενο, αλλά και η τιμή των κινητών. Τα κριτήρια μπήκαν από το business insider. To fpress.gr έκανε το βήμα παραπάνω. Συνέλεξε από ελληνικά καταστήματα τις τιμές λιανικής στην Ελλάδα έτσι ώστε να σας δώσει τη δυνατότητα να μάθετε με μια ματιά και το πόσο κοστίζει το όνειρο. Δείτε την λίστα με τα δέκα καλύτερα κινητά της αγοράς και τις τιμές τους ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ