Πώς να κάνετε τα ψώνια των Χριστουγέννων με έκπτωση έως 50%

Πώς να κάνετε τα ψώνια των Χριστουγέννων με έκπτωση έως 50%
Επειδή οδεύουμε ολοταχώς προς τα Χριστούγεννα και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να κάνουμε τις αναγκαίες αγορές για εμάς, είτε δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνει ο GRECA για να πραγματοποιήσουμε αυτές τις αγορές με έκπτωση από 20 έως 50%.

Και αυτό θα μπορέσουμε να το πετύχουμε έως τις 7 Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, καθώς πολλά μέλη του Ελληνικού Σύνδεσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, θα παρέχουν προσφορές και εκπτώσεις από 20- 50% σε όλες τις ηλεκτρονικές μας αγορές.
Ο GRECA οργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, το οποίο θα επικοινωνηθεί με μια σειρά ενεργειών δημοσιότητας, πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

Δείτε λίστα με ενδεικτικές προσφορές που έκαναν e-shops στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2013.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου γίνεται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Στην εορταστική περίοδο αυτή αυξάνει σημαντικά ο online B2C τζίρος ενώ σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Την περυσινή χρονιά, η αποδοχή από τους Έλληνες online καταναλωτές ήταν άκρως θετική. Συγκεκριμένα, κατά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που οργάνωσε ο GRECA το 2013, προέκυψε θεαματική αύξηση της τάξεως του 42% στις πωλήσεις των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετείχαν. Υπήρξαν μάλιστα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, που ανάλογα με τις προσφορές τους, κατέγραψαν αύξηση πωλήσεων μεγαλύτερη του 100% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο GRECA καλεί όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα (είτε είναι μέλη του είτε όχι) αλλά και συνεργαζόμενες εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες προς αυτά να οργανώσουν δυνατές προσφορές με θέμα την Εβδομάδα Ηλ. Εμπορίου μεταξύ 1-7 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ