Nτεμπούτο σήμερα για το iPhone 6-Δείτε πόσο θα κοστίζει

Nτεμπούτο σήμερα για το iPhone 6-Δείτε πόσο θα κοστίζει
Από σήμερα 31 Οκτωβρίου ξεκινάει η διάθεση του iPhone 6 στην ελληνική αγορά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν τη πολυαναμενόμενη συσκευή σε ένα από τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών της χώρας. Πόσο θα πληρώσουν; Εξαρτάται είναι η απάντηση. Αν κάποιος κινηθεί απευθείας στη λιανική θα πληρώσει από 739 ευρώ και βάλε. Αν επιλέξει τη λύση της επιδότησης μπορεί να πληρώσει και 249 ευρώ. Θα δεσμευτεί ωστόσο για μεγάλη χρονική περίοδο ενώ θα φορτωθεί ένα πολύ υψηλό πάγιο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Η έρευνα τιμών για το iPhone 6 έχει ως εξής: 

Υπενθυμίζουμε ότι τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus διαθέτουνRetina HD οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα, είναι κατασκευασμένα από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιωμένου αλουμινίου και είναι λεπτότερα από τα προηγούμενα μοντέλα.

Τα δύο μοντέλα έχουν επεξεργαστή Α8 που προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες και περισσότερη ενεργειακή απόδοση, άρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Περιλαμβάνουν επίσης, συνεπεξεργαστή κίνησης Μ8, ο οποίος μπορεί να συλλέγει δεδομένα κίνησης από το επιταχυνσιόμετρο, το γυροσκόπιο, την πυξίδα και το νέο βαρόμετρο, το οποίο αντιλαμβάνεται την πίεση του αέρα. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Οι νέες συσκευές διατίθενται σε όλα τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών σε όλη την χώρα με τις τιμές να ξεκινούν, για το iPhone 6 από 739€ και για το iPhone 6 Plus από 859€. Δείτε πίνακα με τις λιανικές τιμές των iPhone 6 και iPhone 6 Plus ΕΔΩ

Οι τρείς μεγάλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν κάνει τις δικές τους προσφορές προσφέροντας έκτπωση για όσους αγοράσουν την συσκευή με επιδότηση.

Δείτε τι προσφέρει η Cosmote ΕΔΩ

Δείτε τι προσφέρει η Vodafone ΕΔΩ

Δείτε τι προσφέρει η Wind ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ