Πώς να παραλάβεις τα ψώνια του supermarket στο σπίτι σου (Έρευνα)

Πώς να παραλάβεις τα ψώνια του supermarket στο σπίτι σου (Έρευνα)
Δεν μπορείτε να πάτε στο σούπερ μάρκετ για ψώνια, είτε γιατί δεν έχετε χρόνο ή κέφι, είτε γιατί είστε λίγο αδιάθετοι, γιατί δεν έχετε αυτοκίνητο, γιατί που θα αφήσετε τα παιδιά, γιατί μένετε στο 3o όροφο και έχει χαλάσει το ασανσέρ, ή γιατί που να κουβαλήσετε μόνοι σας απορρυπαντικά, νερά ή αναψυκτικά;

της Μαρίας Μαυρογιώργη,

Γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν φροντίσει για αυτές τις περιπτώσεις προσφέροντας υπηρεσίες παράδοσης αγορών στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού επιθυμείτε.

H παραγγελία μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά στην εταιρία, είτε με φαξ, είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της κάθε αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ο καταναλωτής μπορεί να κάνει την παραγγελία του επισκεπτόμενος το κατάστημα που τον ενδιαφέρει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η ελάχιστη παραγγελία που θα πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι 50€ με60€ και το κόστος μεταφοράς σε άλλες αλυσίδες είναι δωρεάν ενώ σε κάποιες άλλες κλιμακώνεται αναλόγως το ύψος της παραγγελίας.

Όλες οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ που αναλαμβάνουν να παραδώσουν τα ψώνια στο σπίτι δέχονται πληρωμές με μετρητά ή με κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική) και εκδίδουν απόδειξη στους ιδιώτες ενώ τιμολόγιο στις εταιρίες.

Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης των προϊόντων διαμορφώνονται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία ενώ αν ο καταναλωτής επιθυμεί να αλλάξει ή να ακυρώσει την παραγγελία του, θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά έγκαιρα με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας.

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας παράδοσης κατ'οίκον για κάθε αλυσίδα ξεχωριστά:

ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

CARREFOUR - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ