Aegean: περισσότερα από 22.000 δωρεάν εισιτήρια σε πρωτοετείς

Aegean: περισσότερα από 22.000 δωρεάν εισιτήρια σε πρωτοετείς
Η Αegean θέλοντας να στηρίξει τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως φοιτητές μακρυά από τον τόπο κατοικίας τους, προσφέρει περισσότερα από 22.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια μέχρι το τέλος των σπουδών τους.

Η Aegean σε συνεργασία με την Olympic Air συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα "κοντά στους νέους" προσφέροντας περισσότερα από 22.000 δωρεάν εισιτήρια σε πρωτοετείς φοιτητές που σπουδάζουν σε ελληνικά πανεπιστήμια μακρυά από τον τόπο κατοικίας τους.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 και συνεχίζει και φέτος δίνοντας την ευκαιρία σε συνολικά 500 πρωτοετείς φοιτητές από όλη την Ελλάδα να ταξιδεύουν συχνότερα στο σπίτι τους με τα δωρεάν εισιτήρια του προγράμματος. Αναλυτικά από τους 250 δικαιούχους του φετινού προγράμματος:

  • οι 100 θέσεις απευθύνονται σε πρωτοετείς φοιτητές που κατοικούν σενησιά των άγονων γραμμών(δείτε τις περιοχές ΕΔΩ) και
  • οι υπόλοιπες 150 θέσεις απευθύνονται σεπρωτοετείς φοιτητέςαπό την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η επιλογή των φοιτητών βασίζεται τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Την διαδικασία αξιολόγησης και ανακύρηξης θα την βρείτε ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kontastousneous.grγια να δηλώσουν συμμετοχή και να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά, έως και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στις 23:59.

Δείτε τι απαραίτητα δικαιολογητικά χρειάζονται για να υποβάλλετε την αίτησή σας ΕΔΩ

Δηλώστε συμμετοχήΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ