Οκτώ νέοι που έγιναν εκατομμυριούχοι πριν κλείσουν τα 20

Δείτε μερικά παραδείγματα εφήβων που κατάφεραν να χτίσουν περιουσίες με το μυαλό και την φαντασία τους:

1.Sean Belnick

Ήταν μόλις 16 ετών όταν ο Belnik δημιούργησε ένα e-tail shop έχοντας κεφάλαιο 600 δολάρια. Αρχικά ξεκίνησε πουλώντας κάρτες όμως στην συνέχεια επεκτάθηκε στα έπιπλα ιδρύοντας τοBizChair.com. Η κίνηση αυτή αποδείχτηκε κερδοφόρα αφού ο Βelnik πριν κλείσει τα 20 μετρούσε στον λογαριασμό του 24 εκατομμύρια δολάρια.

2.Adam Horwitz

ΟHorowitz σε ηλικία 15 ετών έθεσε στόχο να αποκτήσει τα πρώτα του εκατομμύρια εώς την ηλικία των 21. Κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο του με την δημιουργία του Mobile Monopoly, ενός οδηγού εκμάθησης του mobile marketing που του απέφερε εκατομμύρια.

3. David και Catherine Cook

Η Catherine και ο David Cook είναι οι ιδρυτές της ιστοσελίδαςMyYearbook η αξία της οποίας σήμερα αγγίζει τα 100 εκατ. δολάρια. Τα δύο αδέρφια έγιναν πλούσια χάρη στην κοινωνική πλατφόρμα τους για την δημιουργία της οποίας χρειάστηκε να δουλέψουν αρκετές φορές μέχρι τις 3 τα ξημερώματα πριν πάνε στο σχολείο.

4.Captain Sparklez

Ο νεαρός Sparklez ξεκίνησε την καριέρα του ως προγραμματιστής χρησιμοποιώντας αρχικά το YouTubeόπου ανέβαζε βιντεάκια με λεπτομερείς οδηγίες για gaming. Σήμερα η αξία του εκτιμάται στα 8 εκατ. δολάρια.

5.Michael Dunlop

Παράτησε το σχολείο ύστερα από δηλώσεις των καθηγητών του ότι δεν θα τα καταφέρει λόγω δυσλεξίας. Ίδρυσε την εταιρίαIncomeDiary.com και σήμερα μετράει στις "παραφουσκωμένες τσέπες" του εκατομμύρια.

6. Andrew Fashion

Δεν έχουν όλες οι ιστορίες με τους έφηβους εκατομμυριούχους αίσιο τέλος. Ο νεαρόςFashion σχεδίαζε ιστοσελίδες και κέρδισε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια. Πριν κλείσει τα 22, είχε καταφέρει να ξοδέψει την περιουσία του στις γυναίκες και στον τζόγο.

7.John Magennis

Ξεκίνησε μια επιχείρηση web design στα 14 και είναι εντελώς αυτοδίδακτος. Ξεκίνησε χρεώνοντας 15 δολάρια για κάθε ιστοσελίδα και σήμερα δεν παίρνει κάτω από 30.000 δολάρια. Έβγαλε το πρώτο του εκατομμύριο στα 16α γενέθλιά του.

8.Robert Nay

Αυτοδίδακτος προγραμματιστής, ο Nay ήταν μόλις 14 όταν δημιούργησε το διάσημο παιχνίδι Bubble Ball. Το διέθεσε δωρεάν μέσω της Apple και μέσα σε δύο εβδομάδες το είχαν κατεβάσει πάνω από 1 εκατ. άνθρωποι. Ο ίδιος μέσα σε εκείνο το διάστημα έβγαλε 2 εκατ. δολάρια.