Ζεύγος Γριβέα: Καφεδάκι και τζόκινγκ εν αναμονή της δίκης για τα δάνεια (ΦΩΤΟ)

Ζεύγος Γριβέα: Καφεδάκι και τζόκινγκ εν αναμονή της δίκης για τα δάνεια (ΦΩΤΟ)
Αναπνέοντας αέρα ελευθερίας -έστω και με περιοριστικούς όρους- ο κ. Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του κ. Αναστασία Βάτσικα εγκαταστάθηκαν στην πολυτελή βίλα τους στη Νέα Πεντέλη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

ΚΑΦΕΔΑΚΙ. Την περασμένη Τετάρτη η σύζυγος του φαρμακοποιού που τα ήθελε όλα -όπως έχουν χαρακτηρίσει τον κ. Κυριάκο Γριβέα- έσπασε την μονοτονία της καθημερινότητάς της με μια βόλτα σε κεντρική πλατεία της περιοχής για καφέ. Η κ. Βάτσικα βγήκε από την οικογενειακή έπαυλη, επιλέγοντας να περπατήσει μέχρι το μαγαζί όπου συνάντησε μια φίλη της και κάθισαν μαζί για να πιουν καφέ και να τα πουν. Ντυμένη casual και με γυαλιά ηλίου, η γυναίκα που πρωταγωνίστησε μαζί με τον άνδρα της και άλλα ηχηρά ονόματα στην υπόθεση με τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, έδειχνε ευδιάθετη και χαλαρή σε αυτή την πρώτη της δημόσια έξοδο, την οποία αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός των «Π».

Πηγή: Παραπολιτικά

ΤΖΟΓΚΙΝΚΓ. Αντίθετα ο σύζυγός της επέλεξε να βγει από την πολυτελή κατοικία του ζεύγους, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, ενδεδυμένος με λευκό t-shirt, σορτσάκι και αθλητικά. Λάτρης της γυμναστικής, ο κ. Γριβέας επιβιβάστηκε στο πολυτελές τζιπ του, αφού εκτός από την άσκηση είχε και άλλη δουλειά να κάνει. Έπρεπε να παραλάβει τις δύο του κόρες από το καινούριο σχολείο στο οποίο φοιτούν πλέον, μετά την επιστροφή της οικογένειας από το Λονδίνο. Το θέμα της εύρεσης του κατάλληλου σχολείου ήταν άλλωστε και ο λόγος που καθυστέρησαν, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος τους, να επιστρέψουν στην Ελλάδα, προκειμένου να απολογηθούν. Ο Κυριάκος Γριβέας επέστρεψε τελικά σπίτι του λίγο μετά τις τέσσερις και μισή το απόγευμα και διάβηκε την είσοδο της κατοικίας, έχοντας λίγο πιο πίσω τα παιδιά του να τον ακολουθούν.

Διαβάστε στα Παραπολιτικά, ολόκληρο το ρεπορτάζ και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό με την βίλα, το πολυτελές αυτοκίνητο κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ