Τα πρώτα iPhone 6 στην αγορά

Τα πρώτα iPhone 6 στην αγορά
Τα πρώτα iPhone 6 και iPhone 6 Plus βγαίνουν σήμερα στην αγορά και οι ανυπόμονοι υποστηρικτές της εταιρίας έχουν σχηματίσει μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα πώλησης των συσκευών από την προηγούμενη ημέρα. Ξενύχτι και μεγάλες ουρές με τα λεφτά στα χέρια σε διάφορες περιοχές της υφηλίου.

Από σήμερα ξεκινάει επίσημα η διάθεση των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus στην αγορά. Το πρώτο γκρουπ χωρών που υποδέχεται τα νέα προϊόντα είναιοι ΗΠΑ, η Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Σιγκαπούρη, η Βρετανία, η Αυστραλία και η Ιαπωνία.

Οι φανς των i συσκευών έχουν σχηματίσει ήδη μεγάλες ουρές και περιμένουν με ανυπομονησία να κρατήσουν στα χέρια τους τα νέα iPhone 6.

Οι πρώτοι που "κρατάνε" στα χέρια τους τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι οι φανς από το Τόκιο. Σύμφωνα με πηγές από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, μεγάλες ουρές είχαν σχηματιστεί για ώρες έξω από τα καταστήματα πώλησης των νέων iPhone 6 απο τους ανυπόμονους καταναλωτές.

Το Reuters αναφέρει ότι πολλοί αγόραζαν δεκάδες νέα iPhones είτε για τους φίλους και συγγενείς τους αλλά είτε για να τα πουλήσουν. Ο κόσμος φεύγει από τα μαγαζιά κρατώντας μεγάλες σακούλες στα χέρια του και με μια έκφραση ικανοποίησης.

Εντομεταξύ, στην άλλη άκρη του πλανήτη και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, οι αγοραστές περιμένουν ακόμα με μεγάλη ανυπομονησία έξω από τα μαγαζιά καθώς δεν έχει ανοίξει ακόμα η αγορά. Μεγάλες ουρές και ξενύχτι επικρατούν και εκεί.

Σε μια εβδομάδα, η Apple θα φέρει τα νέα iPhone 6 στο δεύτερο γκρουπ χωρών το οποίο περιλαμβάνει τις εξής χώρες:

Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ιταλίας, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδίας, Νορβηγία, Πορτογαλίας, Κατάρ, Ρωσίας,Σαουδική Αραβία, Ισπανίας, Σουηδίας, Ελβετίας, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτων.

Δείτε τι επικρατεί έξω από τα καταστήματα πώλησης των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus στις φωτογραφίες που ακολουθούν ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ