Πότε έρχεται το νέο iPhone 6 στην Ελλάδα

Πότε έρχεται το νέο iPhone 6 στην Ελλάδα
Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση των δύο νέων κινητών της Apple στην Καλιφόρνια, οι ελληνικές εταιρείες ετοιμάζουν ήδη τo λανσάρισμα των συσκευών στην ελληνική αγορά. Vodafone, Cosmote και άλλες εταιρείες μάχονται για την καλύτερη προσφορά.

Το νέο iPhone 6 θα κάνει την εμφάνισή του στις αγορές σε δύο "δόσεις". Η πρώτη θα είναι στις 19 Σεπτεμβρίου και θα απευθύνεται στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ, της Ιαπωνίας και της Σιγκαπούρης.

Η δεύτερη "δόση", στην οποια ανήκει και η χώρα μας, θα γίνει λίγο καιρό αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών της αγοράς, το νέο iPhone θα κάνει την εμφάνιση του στις ελληνικές αγορές γύρω στα μέσα Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν προσφορές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η vodafone, oι συνδρομητές της που θα επιλέξουν ένα από τα δύο νέα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, θα μπορούν να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το 3G και 4G δίκτυο της.Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, θα μπορούν πολύ σύντομα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, με την εγγραφή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.Επιπλέον στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στη σελίδα του Vodafone eshop οι πελάτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 plus και να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό τους στυλ.

Από την άλλη η Cosmote αναφέρει ότι τα νέα iPhone έρχονται να προστεθούν στην μεγαλύτερη 4G γκάμα smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά, για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει γρήγορο mobile internet με το 4G δίκτυο της σε ταχύτητες που συνεχώς αυξάνονται.Τα νέα μοντέλα της Apple, αναμένεται να ενδυναμώσουν την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των smartphones στην Ελλάδα. Ενδεικτικό είναι, ότι το 1ο εξάμηνο του 2014 πάνω από το 55% των συσκευών που διέθεσε η cosmote ήταν smartphones, ενώ περισσότερες από 700.000 συσκευές πουλήθηκαν στην ελληνική αγορά. Την ίδια περίοδο, οι συνολικές πωλήσεις των iPhone πλησίασαν το 50% των συνολικών πωλήσεων των smartphones στην κατηγορία τιμής τους, καθώς και το 10% του συνόλου των πωλήσεων smartphones ανεξαρτήτου τιμής, αποδεικνύοντας το πόσο "φανατικό" κοινό έχει η Apple.

Δείτε τα χαρακτηριστικά του iPhone 6 και iPhone 6 Plus στην χθεσινή παρουσίαση που πραγματοποίησε η Apple ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ