Σούπερ μάρκετ όπου πληρώνεις με...κριτικές!

Σούπερ μάρκετ όπου πληρώνεις με...κριτικές!
Σε αυτό το σούπερ μάρκετ δεν χρειάζονται χρήματα. Οι καταναλωτές κάνουν ουρά αφού μπορούν να αποκτήσουν ότι προϊόν επιθυμούν αφήνοντας απλά μια κριτική.

Πρόκειται για ένα σούπερ μάρκετ στην Κοπεγχάγη το οποίο δεν έχει τιμές στα προϊόντα του και ζητά από τους καταναλωτές να πληρώσουν με...κριτικές. Ονομάζεται Freemarket και έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα προϊόντα του θα πρέπει αρχικά να γίνει μέλος μέσω διαδικτύου, να καταβάλλει κάθε μήνα ένα συμβολικό ποσό 3.99$ και να συμπληρώσει τη λίστα με τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.

Ο μέγιστος αριθμός των προϊόντων που μπορεί να αγοράσει κανείς δωρεάν είναι μέχρι δέκα τον μήνα. Οι καταναλωτές θα πρέπει να συμπληρώνουν κάθε φορά μια λίστα όπου θα γράφουν κριτικές για διάφορα προϊόντα. Αν δεν παραδώσουν την λίστα στην προκαθορισμένη ημερομηνία τότε θα επιβαρύνονται με πρόστιμο.

Φυσικά το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ έγινε αμέσως διάσημο στο καταναλωτικό κοινό με μεγάλες ουρές να σχηματίζονται από την πρώτη κι όλας στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ