Η τελευταία λέξη της... τεχνολογίας στο Galaxy Tab S

Η τελευταία λέξη της... τεχνολογίας στο Galaxy Tab S
Περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε hardware και λογισμικό, ο λόγος για την Samsung και το Galaxy Tab S, τη νέα «ναυαρχίδα» της στην κατηγορία των tablet.

«Σήμα κατατεθέν» του Tab S, το οποίο διατίθεται σε δύο εκδόσεις με μέγεθος 8,4 και 10,5 ίντσες, είναι η τεχνολογίας Super Amoled οθόνη του, η οποία υποστηρίζει επίσης ανάλυση 2.560 x 1.600 pixel.

Η οθόνη δείχνει τις πλήρεις δυνατότητές της όταν προβάλλει βίντεο και φωτογραφίες, παρέχοντας λεπτομερή ευκρίνεια και εντυπωσιακό κοντράστ, το οποίο γίνεται ιδιαίτερα εμφανές στις σκοτεινές σκηνές των ταινιών.

Η τεχνολογία Amoled έχει επίσης το πλεονέκτημα πως μειώνει την ενεργειακή κατανάλωση του Tab S, με συνέπεια η αυτονομία του να είναι από τις μεγαλύτερες για «ταμπλέτα» με Android. Το προφίλ του Tab S να είναι μόλις 6,6 χιλιοστά. Ενα πάχος που, σε συνδυασμό με το ότι ζυγίζει μόλις 465 γραμμάρια.

Κατασκευασμένο από υλικά που δίνουν την αίσθηση μιας στιβαρής συσκευής, το tablet έρχεται με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5και μνήμη RAM 3 GB.

Το tablet των 10,5’’ κοστίζει 549 ευρώ και το 8,4’’ 479 ευρώ, για τα μοντέλα με Wi-Fi. Οι αντίστοιχες τιμές για τις εκδόσεις με συνδεσιμότητα 4G είναι 649 και 579 ευρώ αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ