Preveza Sunset Beach Resort

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνει 80 δωμάτια και 4 σουίτες με θέα προς την θάλασσα και 80 δωμάτια με θέα προς την εξοχή στο κεντρικό κτήριο και τέσσερις παράπλευρες κατοικίες 24 δωματίων η κάθε μία.

Στο σύνολο των δωματίων τα 36 επικοινωνούν ανά δύο, και μετατρέπονται σε οικογενιακά δωμάτια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα προς την θάλασσα ή την εξοχή, τηλέφωνο, μίνι-μπαρ, κεντρική θέρμανση. Επίσης περιλαμβάνει τέσσερις κλιματιζόμενες σουίτες με μίνι-μπαρ και δορυφορική τηλεόραση, τζακούζι. Περιστοιχίζεται από πανέμορφους κήπους με μεγάλη ποικιλία λουλουδιών και δέντρων.Διαθέτει άνετους χώρους, φιλική εξυπηρέτηση και απέχει μόλις 20 χλμ από το αεροδρόμιο του Ακτίου και 67 χλμ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Δείτε τις φωτογραφίες του ξενοδοχείου παρακάτω:

Σημείωση: Το fpress.gr δεν φερει καμμία ευθύνη στην περίπτωση που κάποιοι από τους όρους της προσφοράς δεν τηρηθούν στο ακέραιο ή τις παρερχόμενες υπηρεσίες δεν αναταποκρίνονται πλήρως στους όρους της προσφοράς . Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει πολλούς συμπολίτες μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα στους αναγνώστες μας να πάνε ολιγοήμερες διακοπές με πολύ χαμηλό κόστος. Πιστεύουμε ότι το αξίζουν.